Turkcell'den #BirOldukBiz hashtag kampanyası

İSTANBUL (AA) - Turkcell, Türkiye'nin tek yürek olarak önemli bir sınav verdiği günlerde nasıl kenetlendiğimizi herkese göstermek için bir kampanya başlattı....

Google Haberlere Abone ol
Turkcell'den #BirOldukBiz hashtag kampanyası

İSTANBUL (AA) - Turkcell, Türkiye'nin tek yürek olarak önemli bir sınav verdiği günlerde nasıl kenetlendiğimizi herkese göstermek için bir kampanya başlattı. Twitter’dan #BirOldukBiz etiketiyle en yaratıcı birlik ve beraberlik temalı mesajı yollayan 3 kişi, 13 Ağustos’ta Beşiktaş’la Galatasaray arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa finaline iki kişilik bilet kazanacak. Ayrıca bu mesajlar maç esnasında tüm Türkiye’yle buluşacak.

Turkcell açıklamasına göre, şirket, ülkemizin tek yürek olarak önemli bir sınav verdiği günlerde nasıl kenetlendiğimizi herkese göstermek için bir kampanya başlattı. Twitter’dan #BirOldukBiz etiketiyle en yaratıcı birlik ve beraberlik temalı mesajı yollayan 3 kişi, 13 Ağustos’ta Beşiktaş’la Galatasaray arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa finaline iki kişilik bilet kazanacak. Ayrıca bu mesajlar maç esnasında tüm Türkiye’yle buluşacak.


- Tweet’ler stadyumda yansıtılacak


"Artık taraf değil birlik olma zamanı" denilen açıklama, "Belirlenecek jürinin, 5 Ağustos Cuma günü 13.00’a kadar atılan mesajlar arasından seçeceği 3 tweet, sahiplerinin maça gitmesini sağlayacağı gibi ayrıca en beğenilenler Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak finalde LED ekranlarda ve futbolcuların taşıyacağı pankartlarda da yer alacak." ifadeleriyle devam etti.


Yorumlar