Turkcell TV+, NBA maçlarını da yayınlayacak

İSTANBUL (AA) - İngiltere Premier Ligi'nin 3 yıllık yayın haklarını alan Turkcell TV+, dünyanın en önemli basketbol liglerinden NBA'yı da yayınlayacak....

Google Haberlere Abone ol
Turkcell TV+, NBA maçlarını da yayınlayacak

İSTANBUL (AA) - İngiltere Premier Ligi'nin 3 yıllık yayın haklarını alan Turkcell TV+, dünyanın en önemli basketbol liglerinden NBA'yı da yayınlayacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, dünyanın en değerli futbol ligi olan İngiltere Premier Ligi'nin resmi yayın hakları konusunda Saran Group ile anlaşma sağlayan Turkcell, hem evde hem de mobil cihazlardan izlenebilen televizyon platformu Turkcell TV+ ile sporseverleri sevindirmeye devam ediyor.

Dünyanın en yetenekli futbolcularını 3 yıl boyunca ister evlerindeki televizyonlardan, ister diledikleri yerde cep telefonları ve tabletlerinden Turkcell TV+ sayesinde takip edecek olan sporseverler, artık aynı heyecanı dünyanın en önemli ve prestijli basketbol ligi NBA için de yaşayacak.

NBA’nın da resmi yayıncısı olan Turkcell TV+’ta basketbol şöleni ise sezon öncesi maçlarla başlayacak. Turkcell TV+'ta yayınlanacak ilk NBA maçında Ömer Aşık'lı New Orleans Pelicans, Şangay'da Houston Rockets ile karşı karşıya gelecek. Turkcell TV+'tan naklen yayınlanacak olan mücadele 9 Ekim saat 14.30'da başlayacak. Pekin'de Houston Rockets ile New Orleans arasındaki ikinci karşılaşma da 12 Ekim saat 14.30'da yine canlı olarak Turkcell TV+'ta olacak.

Turkcell TV+, kısa bir süre sonra yüksek yayın kalitesi (HD) ile sunacağı yeni bir spor kanalının yayınına da başlayacak. İngiltere Premier Ligi ve NBA'nın dışında izleyiciler, Formula 1 yarışları, Çin Futbol Ligi, teniste çeşitli turnuvalar, Dünya Super Bike, PGA Tour Golf Turnuvası, Barça TV ve Bayern TV gibi zengin bir içeriği de Turkcell TV+'tan yayınlanacak spor kanalında HD yayın kalitesinde bulabilecek.

Turkcell TV+, sporseverlere "kaydetme" özelliği ile kaçırılan maçları yeniden izleme, "geriye alma" özelliği sayesinde de kaçırılan pozisyonların tekrarını izleme imkanı sunuyor.

Yorumlar