Turkcell TV+ Küresel Vatandaş Festivalini yayınlayacak

İSTANBUL (AA) - Birleşmiş Milletler'in (BM), sürdürülebilir bir dünya için imza attığı "Sürdürülebilir Kalkınma için Küresel Hedefler" kapsamında dünyaca ünlü...

Google Haberlere Abone ol
Turkcell TV+ Küresel Vatandaş Festivalini yayınlayacak

İSTANBUL (AA) - Birleşmiş Milletler'in (BM), sürdürülebilir bir dünya için imza attığı "Sürdürülebilir Kalkınma için Küresel Hedefler" kapsamında dünyaca ünlü sanatçıların sahne alacağı Küresel Vatandaş Festivali Turkcell TV+'tan izlenebilecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, BM’nin sürdürülebilir bir dünya için imza attığı The Global Goals For Sustainable Development (Sürdürülebilir Kalkınma için Küresel Hedefler) mobil partneri olan Turkcell, bugün New York’taki Central Park’ta dünyaca ünlü sanatçıların yer alacağı The Global Citizen Festival’i (Kürecel Vatandaş Festivali) Turkcell TV+’tan yayınlayacak.

Metallica, Rihanna, Demi Lovato ve daha pek çok dünyaca ünlü sanatçıların sahne alacağı organizasyon, Türkiye saati ile 24 Eylül Cumartesi gününü 25 Eylül Pazar gününe bağlayan gece gerçekleşecek olup Turkcell TV+ mobil uygulamasında yer alan Life Plus kanalından 25 Eylül Pazar günü yayın akışı içerisinde saat 03.00’da ve 15.00’de izlenebilecek.

Eylül 2015’te Birleşmiş Milletlere bağlı 193 dünya lideri, 2030 yılına kadar yoksulluğu sona erdirmek, iklim değişikliğinin üstesinden gelmek, eşitsizlik ve adaletsizlikle mücadele etmek için belirlenen 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefini kabul etti.

Kriterler yerine getirildiğinde eşitsizlik, aşırı yoksulluk ve dünyanın en büyük problemi olan küresel iklim değişikliği tamamen ortadan kalkması hedefleniyor.

Küresel Vatandaş Festivali ile de bu duruma dikkat çekmek ve daha iyi bir dünya için farkındalık oluşturmak amaçlanıyor.

Yorumlar