Türk Telekom'dan ücretsiz hizmet

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, müşterilerinin iletişim ihtiyacını karşılamak üzere tüm önlemlerin alındığını ve bu kapsamda bazı hizmetlerin ücretsiz...

Google Haberlere Abone ol
Türk Telekom'dan ücretsiz hizmet

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, müşterilerinin iletişim ihtiyacını karşılamak üzere tüm önlemlerin alındığını ve bu kapsamda bazı hizmetlerin ücretsiz sunulacağını duyurdu.

Şirket açıklamasında, Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı darbe girişiminin büyük bir kararlılık ve milli iradenin gücüyle bertaraf edildiği ve bunun memnuniyetle karşılandığı belirtildi.

Bu uğurda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa dileklerine yer verilen açıklamada, kesintisiz hizmet vermeyi sürdürmek ve müşterilerinin iletişim ihtiyaçlarını karşılamak üzere tüm önlemlerin alındığı vurgulandı.

Açıklamada, bu kapsamda Türk Telekom tarafından ücretsiz sunulacak hizmetler şöyle sıralandı:

"Mobil hatlı müşterilerin kullanımı için ücretsiz dakika ve İnternet yüklemesi.

Tüm Türkiye'ye Türk Telekom Wi-Fi noktalarında 1 hafta boyunca ücretsiz İnternet kullanımı.

Tüm Türkiye'de 1 hafta boyunca ankesörlü telefondan şehir içi ve şehirler arası aramalarda ilk 5 dakika ücretsiz konuşma.

Tüm Türkiye'de ev telefonu kullanan bireysel müşterilere 1 hafta boyunca şehir içi ve şehirler arası 3 bin dakika ücretsiz konuşma."

Açıklamada, bugün tüm Türk Telekom ofislerinin müşterilerin iletişim ihtiyaçlarını karşılamak üzere açık olacağı ve 81 ilde görev yapan tüm Türk Telekom personelinin görevinin başında olduğu da kaydedildi.

Yorumlar