Türk Telekom'dan mobil kullanıcılara özel kampanya

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, mobil kullanıcılara özel büyük bir kampanya başlattı. Buna göre şirket, yeni kampanyası ile herkesi ilk 3 ay cayma bedeli...

Google Haberlere Abone ol
Türk Telekom'dan mobil kullanıcılara özel kampanya

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, mobil kullanıcılara özel büyük bir kampanya başlattı. Buna göre şirket, yeni kampanyası ile herkesi ilk 3 ay cayma bedeli olmadan hizmetlerini deneyimlemeye davet ediyor.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre şirket, mobil kullanıcılar için büyük bir kampanya başlattı. Böylece yeni kampanyası ile tüm kullanıcıları hız, güçlü altyapı, kapsama ve çekim gücü açısından Türkiye'nin en iyi 4.5G hizmetini deneyimlemeye davet ediyor.

Türk Telekom'un mobil müşterisi olacak kullanıcılar, kampanya kapsamında ilk üç ay içerisinde başka bir tarifeye veya operatöre geçme ya da hat iptali durumlarında cayma bedeli ödemeyecek.

Türk Telekom kampanya kapsamında ayrıca, şirketin mobil müşterisi olacaklara özel "Gel Dene" adlı yepyeni tarifeler sunuluyor.

Bunun yanı sıra, Türk Telekom'un ev telefonu veya evde internet aboneliği olan müşterilerine, "Gel Dene" tarifelerinde ek indirim kazandıracak olan "Bizdensin Kampanyası" da bir diğer avantaj olarak öne çıkıyor.


- 13 binden fazla yeni çekim noktası kuruldu


Yaptığı yatırımlarla Türkiye'nin en yaygın fiber altyapısına sahip olan Türk Telekom, mobil altyapısına 13 binden fazla yeni çekim noktası ekledi.

Türk Telekom, yüzde 70'i fiberle bağlı 4.5G baz istasyonları ile müşterilerine benzersiz bir deneyim sunuyor. Türk Telekom, 1 gigabit veri indirme hızına kadar çıkabilen mobil internet servisi ile 4.5G'den üç kat daha hızlı bir kullanım imkanı sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, 4.5G ile başlayan dönemde sundukları Fiber Güçlü 4.5G hizmetiyle müşterilerine en yüksek hız, kapasite ve kaliteli hizmetin güvencesini verdiklerini bildirdi.

4.5G'nin hayata girdiği ilk günden itibaren müşterilerinin zaman ve mekandan bağımsız olarak diledikleri yerden hızlı ve kesintisiz mobil hizmeti deneyimleyebildiğini aktaran Dursun, 4.5G'den 3 kat daha hızlı mobil internet sunan altyapıları sayesinde müşterilerinin hayatlarını daha da kolaylaştırmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

Dursun, şunları da kaydetti:

"Türk Telekom'un fiber güçlü 4.5G altyapısının sağladığı benzersiz deneyime daha fazla kişinin sahip olması için de yeni bir kampanya hayata geçiriyoruz. Kampanyamızla herkesi güvenilir ve yaygın altyapımızdan aldığımız güçle sunduğumuz yüksek çekim gücünü ilk üç ay cayma bedeli ödemeksizin deneyimlemeye davet ediyoruz. Kampanyamızla birlikte Türk Telekom'un mobil müşterisi olacaklar, fiber güçlü 4.5G altyapısı sayesinde iletişimden eğlenceye, istedikleri yerden istedikleri zaman en yüksek performanslı, en güvenilir ve kesintisiz mobil iletişimin tadını çıkaracaklar."

Yorumlar