Türk Telekom'a "En Takdir Edilen Proje" ödülü

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Treasury Today Adam Smith Ödülleri’nin En İyi Yabancı Para Çözümü (The Best Foreign Exchange...

Google Haberlere Abone ol
Türk Telekom'a "En Takdir Edilen Proje" ödülü

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Treasury Today Adam Smith Ödülleri’nin En İyi Yabancı Para Çözümü (The Best Foreign Exchange Solution 2016) kategorisinde, "En Takdir Edilen Proje" ödülüne layık görüldü.

Türk Telekom Grubu tarafından yapılan açıklamaya göre, finansal piyasalarda kurdaki dalgalanmaları tespit ederek erken pozisyon almaya olanak sağlayan ve böylelikle riskleri en aza indirmeyi hedefleyen risk ölçüm sistemi çözümü, Türk Telekom’a uluslararası ödül kazandırdı.

Türk Telekom, İngiltere’nin finansal alandaki prestijli yayınlarından Treasury Today tarafından düzenlenen Adam Smith Ödülleri’nde En İyi Yabancı Para Çözümü (The Best Foreign Exchange Solution 2016) kategorisinde "Highly Commended Winner (En Takdir Edilen Proje)" ödülünün sahibi oldu.

Ödüller, Londra’da düzenlenen törende sahiplerini buldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Finans Genel Müdür Yardımcısı Murat Kırkgöz, şunları kaydetti:

"Türk Telekom olarak hem teknolojimiz hem de yatırımlarımızla Türkiye'nin dijital devrimine liderlik ediyor, yenilikçi çözümlerimizle de sektöre öncülük etmeye devam ediyoruz. İngiltere'nin saygın yayınlarından Treasury Today’in düzenlediği Adam Smith Ödülleri’nden değerli bir ödül aldık. Finansal alanda kullandığımız risk ölçüm sistemi çözümümüz, iş süreçlerimizde yenilikçiliğe ve inovasyona verdiğimiz değerin güzel bir örneği."

Yorumlar