Türk Telekom "Türkiye'nin En Değerli Telekomünikasyon Markası" oldu

- Türk Telekom CEO'su Aslan: - "Marka değerimizi iletişim ve eğlence alanındaki yenilikçi ürün ve servislerimizle müşterilerimiz için değere dönüştürmekte kararlıyız"

Google Haberlere Abone ol
Türk Telekom "Türkiye'nin En Değerli Telekomünikasyon Markası" oldu
İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, Brand Finance'ın "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" listesinde, "Türkiye'nin En Değerli Telekomünikasyon Markası" seçildi.
Türk Telekom tarafından yapılan açıklamaya göre, tek marka altında birleşen Türk Telekom, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın her yıl yayımladığı "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" listesinde, 2016 yılında da "Türkiye’nin En Değerli Telekomünikasyon Markası" oldu.
Ocak ayında gerçekleştirdiği marka birleşmesi sonrasında yılın ilk çeyreğini yüzde 11’lik gelir büyümesiyle kapatan Türk Telekom, "Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100" listesinde sekiz yıldır aralıksız "Türkiye’nin en değerli telekomünikasyon markası" unvanını taşıyor.


- "Marka değerini müşteriler için değere dönüştüreceğiz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Rami Aslan, Türkiye'nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi olarak Türk Telekom'un marka değerini müşteriler için değere dönüştüreceklerini belirterek, "Marka değerimizi, iletişim ve eğlence alanındaki yenilikçi ürün ve servislerimizle müşterilerimiz için değere dönüştürmekte kararlıyız." dedi.

Aslan, 175 yıl durmadan "Türkiye'ye değer" vizyonu ile çalışarak bu marka değerini oluşturduklarını aktararak, "38 milyon müşterimizin hayatına hız, kolaylık ve eğlence katan teknolojik ürün ve servisler sunma vizyonuyla çalışıyoruz. Bu vizyonumuzun bir sonucu olarak sekiz yıldır üst üste 'Türkiye’nin en değerli telekomünikasyon markası' unvanına sahip olmanın gururunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Gelecek dönemde, altyapı yatırımlarındaki sektör öncülüklerini üst yapıya da taşımaya devam edeceklerini vurgulayan Aslan, "Türkiye'nin lider dijital müzik platformu Türk Telekom Müzik, dijital oyun platformumuz Playstore, Türkiye’nin en geniş eğitim içeriğine sahip online eğitim platformumuz Vitamin, UEFA özel yayın haklarına sahip TV platformumuz Tivibu ve Türkiye’nin operatörler arası ilk internet tabanlı ses ve mesajlaşma servisi Wirofon’un yanı sıra iletişim ve eğlence teknolojileri alanında yenilikçi ürün ve servisler geliştirmeye hız kesmeden devam edeceğiz." bilgisini verdi.

Yorumlar