Türk Telekom IntelliMap ile ödül kazandı

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, IntelliMap ürünüyle yazılım endüstrisinin önemli ödüllerinden "Software and Information Industry Association (SIIA) CODiE...

Google Haberlere Abone ol
Türk Telekom IntelliMap ile ödül kazandı

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, IntelliMap ürünüyle yazılım endüstrisinin önemli ödüllerinden "Software and Information Industry Association (SIIA) CODiE Ödülleri"nde "En İyi Pazarlama veya Kampanya Yönetimi Platformu" kategorisinde ödül kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Türk Telekom, mobil pazarlama olanakları sunan IntelliMap ürünüyle yazılım endüstrisinin Oscar'ı olarak kabul edilen yarışmada ödül aldı. Yazılım ve bilgi teknolojileri şirketinin ödüllendirildiği SIIA CODiE Ödülleri’nde kategori birincisi olan Türk Telekom başarısını perçinlemiş oldu.

Türk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Dr. Coşkun Şahin ödüle ilişkin değerlendirmesinde ödülün, IntelliMap platformunun pazarlamaya yönelik gücünü ortaya koyan önemli bir gösterge olduğunu belirterek, "Konuma göre yoğunluk haritalarının gözlemlenmesi ilkesine dayanan IntelliMap ürünümüzle markaların ve firmaların nokta atışı yaparak daha etkin stratejiler geliştirebilmelerinin önünü açıyoruz. Şirketler, Büyük Veri platformu üzerinden belirledikleri verileri analiz ederken, pazarlama ve kampanya yönetiminde de yatırımlarının karşılığını en iyi şekilde alabiliyor. Türk Telekom olarak biz de bayi lokasyonları, sosyal medya, medya satın alma, bölgesel kampanyalar, müşteri deneyimi ve ürün ile servis alanlarında Büyük Veri’yi kullanıyoruz. Bu kapsamda, inovasyon ve Ar-Ge’ye dayalı vizyonumuzla geliştirdiğimiz bu ürünümüzle yeni bir ödül daha kazanmanın haklı gururunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.


- Türk Telekom IntelliMap ile büyük veriye anlam kazandırıyor


Açıklamada yer verilen bilgilere göre Türk Telekom’un IntelliMap ürünü, Türk Telekom müşterilerinin anonimleştirilerek, sinyal aldıkları konumlara göre yoğunluk haritalarının oluşturulmasına ve analiz edilmesine olanak sağlıyor. Böylece bölgesel kullanıcı dağılımları, demografik özellikler, müşteri segmentleri ve GSM kullanım alışkanlıkları geçmişe yönelik veya anlık olarak kapsamlı bir şekilde analiz edilebiliyor.

Markaların ve kamu kurumlarının yatırımlarını ve hizmetlerini daha verimli ve karlı bir şekilde hayata geçirmelerine ve rekabet avantajı sağlamalarına katkıda bulunan Türk Telekom IntelliMap, büyük veriye anlam kazandırarak, firmaların katma değer oluşturmasını sağlıyor.



Yorumlar