Türk Telekom iletişim desteğine devam ediyor

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi ve neticesinde oluşan şartlar sebebiyle artan iletişim ihtiyacına yönelik...

Google Haberlere Abone ol
Türk Telekom iletişim desteğine devam ediyor

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi ve neticesinde oluşan şartlar sebebiyle artan iletişim ihtiyacına yönelik çözümler sunmaya devam ediyor.

Türk Telekom açıklamasına göre şirket, bireysel ve kurumsal müşterilerine yönelik hayata geçirdiği faydaların yanı sıra Türk Telekom’dan toptan hizmet alan işletmelerin müşterilerine yönelik, ay sonuna kadar geçerli olmak üzere limitsiz İnternet desteğini sürdürüyor.

Yaşanan darbe girişiminin ilk anlarından itibaren demokrasiye sahip çıkarak her koşulda devletinin ve milletinin yanında yer alan Türk Telekom’un kesintisiz iletişim desteği bununla da sınırlı kalmıyor.

Bu süreçte tüm imkanlarını seferber ederek ülke genelinde en yüksek kalitede iletişim hizmeti veren Türk Telekom, mobil hat sahibi müşterilerine ücretsiz konuşma ve İnternet yükleme imkanı, tüm Wi-Fi noktalarında ücretsiz İnternet kullanımı ve ankesörlü telefondan şehir içi ve şehirler arası aramalarda ilk beş dakika ücretsiz konuşma desteği de sunuyor. Ayrıca ev telefonu kullanan Türk Telekom bireysel müşterileri de şehir içi ve şehirler arası 3 bin dakika ücretsiz konuşabiliyor.

Yorumlar