Türk Telekom Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Onat:

- "Tüm teknoloji ihtiyaçlarına tek noktadan erişim imkanımızı, fark yaratan özgün çözümlerimizi, tüm kanallardaki yüksek hizmet kalitemizi sonuna kadar kullanarak 5 yıldızlı müşteri hizmeti veriyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Türk Telekom Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Onat:

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, tüm teknoloji ihtiyaçlarına tek noktadan kolay ulaşım, fark yaratan özgün çözümler, tüm kanallarda yüksek hizmet kalitesi ve zengin içerik ile etkin iletişim olanaklarını sonuna kadar kullanıp 5 yıldızlı müşteri hizmeti verdiklerini bildirdi

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre şirketin sponsorluğunda, "5 Yıldızlı Çağrı Merkezi Hizmetleri" temasıyla gerçekleşen Türkiye Çağrı Merkezi Konferansı (IMI Conferences), bin 500'e yakın sektör temsilcisini aynı çatı altında bir araya getiriyor.

Onat, konferansta yaptığı konuşmada, konferansın bu yılki konusunun 5 yıldızlı müşteri hizmetleri olduğunu dile getirdi.

Türk Telekom olarak bunun odak noktaları olduğunu aktaran Onat, "Gerçekleştirdiğimiz entegrasyonla birlikte tüm teknoloji ihtiyaçlarına tek noktadan kolay ulaşım, fark yaratan özgün çözümler, tüm kanallarda yüksek hizmet kalitesi ve zengin içerik ile hızlı ve etkin iletişim olanaklarını sonuna kadar kullanıp 5 yıldızlı müşteri hizmeti veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Onat, entegre online hizmetlerle müşterilerinin yüzde 93'ünün self servis kanallarını kullandığının altını çizdi.

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri olarak 23 ilde 34 lokasyonda faaliyet göstererek aylık ortalama 7 milyon çağrı aldıklarına işaret eden Onat, şunları da kaydetti:

"Self Servis kanallarımız ise ayda yaklaşık 90 milyon kez kullanılıyor. Yüz yüze kanallarda da yine aylık ortalamada 1,2 milyon kontak kuruyoruz. Müşteri hizmetlerimizdeki istihdamımızın yüzde 70'i, üç büyük il dışında yer alıyor. Çağrı merkezlerimiz, Anadolu'daki iller için ciddi birer istihdam kaynağı oluşturuyor. Ayrıca Türkiye genelinde 276 kurumsal ofisimiz, bin 200'ün üzerinde bayimiz ve toplam 7 bin 400 müşteri temsilcimiz mevcut.Türk Telekom müşteri hizmetleri olarak bundan sonra da fark yaratan hizmetlerimiz ile sektörümüzde öncü olmaya devam edeceğiz."

Yorumlar