Tunceli'deki terör operasyonları

- Valilik, son dönemdeki operasyonlarda 100'e yakın teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi

Google Haberlere Abone ol
Tunceli'deki terör operasyonları

TUNCELİ (AA) - Tunceli Valiliği, son dönemde kent genelinde güvenlik güçleri tarafından başarıyla yürütülen operasyonlarda 100'e yakın teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Operasyonlara destek veren Tunceli halkına teşekkür edilen valilik açıklamasında, son dönemde güvenlik güçleri tarafından kent genelinde başarılı operasyonlar gerçekleştirildiği ve 100'e yakın teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Operasyonlarda teröristlerin yaşam alanı olarak kullandığı sığınak ve barınak ile terör örgütü mensuplarının terör saldırılarında kullanmak üzere hazırladığı el yapımı patlayıcı ve bomba yüklü araçlar bulunarak imha edildiği ve teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İlimizde sergilenen başarılı operasyonların arkasında teknolojik imkanların yanı sıra halkımızın gösterdiği katkı ve destek de azımsanmayacak kadar çoktur. Tunceli halkı terörün gerçek, hain ve alçak yüzünü artık görmüştür. Güzide halkımız ileride daha yaşanılabilir bir Tunceli için terör örgütlerinin güzel memleketlerinde barınmalarına müsamaha göstermeyecektir. Bu güzel coğrafyanın alicenap halkı, artık kendilerinin haklarını savunduğunu, kendilerini temsil ettiğini her fırsatta öne süren bu hain terör örgütlerinin kendilerini temsil etmediğini ve haklarını savunmadığını anlamışlardır. Saygıdeğer Tunceli halkına, bu onurlu ve özverili davranışlarından dolayı teşekkür ederiz."

Yorumlar