Tunceli'de el yapımı patlayıcı imha edildi

- Valilik: - "İl merkezinde bir ihbar üzerine yapılan çalışma neticesinde asker, polis ve cemevi dedesinin geçiş güzergahı ve ikamet ettiği binaların bulunduğu sokakta uzaktan kumandalı, amonyum nitrat ile güçlendirilmiş 4-5 kilogram ağırlığında el yapımı patlayıcı madde tespit edilmiştir"

Google Haberlere Abone ol
Tunceli'de el yapımı patlayıcı imha edildi

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de asker, polis ve cemevi dedesinin geçiş güzergahına yerleştirilmiş vaziyette el yapımı patlayıcı madde bulunduğu ve imha edildiği bildirildi.

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il merkezinde bir ihbar üzerine operasyon başlatıldığı belirtildi.

Bu kapsamda uzman ekipler tarafından yapılan çalışmada el yapımı patlayıcı madde bulunduğu aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bugün il merkezinde bir ihbar üzerine yapılan çalışma neticesinde asker, polis ve cemevi dedesinin geçiş güzergahı ve ikamet ettiği binaların bulunduğu sokakta uzaktan kumandalı, amonyum nitrat ile güçlendirilmiş 4-5 kilogram ağırlığında el yapımı patlayıcı madde tespit edilmiş, düzenek bomba imha ekiplerince yerinde imha edilmiştir. Herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Teröristlerin yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi maksadıyla operasyonlara devam edilmektedir."



Yorumlar