Tunceli ve Siirt belediye başkanları gözaltında

- Bakırhan, Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında gözaltına alınarak emniyete götürüldü

Google Haberlere Abone ol
Tunceli ve Siirt belediye başkanları gözaltında
Sonhaberler | Haber Merkezi 

Terörle mücadale kapsamında Tunceli ve Siirt belediye başkanlarına operasyon düzenlendi. Bu kapsamda, Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Öte yandan Tunceli'nin DBP' li Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul da gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü PKK'ya yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında DBP'li Belediye Başkanı Bakırhan hakkında gözaltı kararı verdi.

Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Bakırhan'ın evi ile Siirt Belediyesi hizmet binasında arama başlattı. Polis tarafından gözaltına alınan Bakırhan, emniyete götürüldü. Ekipler, Bakırhan'ın evi ile belediye binasında aramalarına devam ediyor.

TUNCELİ BELEDİYE BAŞKANI DA GÖZALTINDA

Tunceli Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen bir soruşturma kapsamında DBP' li Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul evinde yapılan aramadan sonra gözaltına alınırken eş başkan Nurhayat Altun’ un da evinde aramaların sürdüğü belirtildi. Aynı soruşturma kapsamında EMEP il Başkanı Mustafa Taşkale de gözaltına alındı

Yorumlar