TÜMOSAN'dan Adıyaman'da "Tarla Günleri" etkinliği

ADIYAMAN (AA) - Traktör ve dizel motor üretiminde 40 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye'nin en önde gelen üreticileri arasında yer alan TÜMOSAN, 3. Dönem Tarla...

Google Haberlere Abone ol
TÜMOSAN'dan Adıyaman'da "Tarla Günleri" etkinliği

ADIYAMAN (AA) - Traktör ve dizel motor üretiminde 40 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye'nin en önde gelen üreticileri arasında yer alan TÜMOSAN, 3. Dönem Tarla Günleri kapsamında Adıyamanlı çiftçilerle bir araya gelecek.

TÜMOSAN'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 4 Ağustos ve Besni ilçesinde 6 Ağustos tarihlerinde sabah 10.00-15.00 saatlerinde düzenlenecek olan etkinlikte, TÜMOSAN, çiftçilere 6055 Optima, 8075, 8195, 9115 modellerini test etme fırsatı sunacak.

TÜMOSAN Genel Müdür Yardımcısı Serhun Olgun, her yıl düzenlenen "Tarla Günleri" sayesinde Türkiye'nin dört bir yanındaki çiftçilere modeller hakkında hem bilgi verdiklerini hem de ürünleri test etme fırsatı sunduklarını ifade etti.

Çiftçilerden aldıkları geri bildirimler doğrultusunda tasarlayacakları modellere yön vererek onların ihtiyaçları doğrultusunda ürünler ürettiklerini ifade eden Olgun, şunları kaydetti:

"Çiftçilerimizden ilham alarak gerçekleştirdiğimiz inovasyonlarla ürün yelpazemizi genişleterek model sayımızı artırmaya devam ediyoruz. TÜMOSAN olarak geçtiğimiz yıl balya makinesi ve kepçe ile giriş yaptığımız ekipman pazarında toprak i̇şleme ekipmanları, hasat harman makinaları, hayvancılık makinaları ve ekim-bakım-gübreleme makinaları olmak üzere dört ürün grubunda 19 ürün ve 320'ye varan ana modelimiz bulunuyor. Bunun yanında her bahçe ürününe uygun bahçe traktörü modellerini hızla seri üretime hazırlıyoruz. 7100 ve 8100 traktör modellerinin ön kaporta ve kabin, teleskobik ve katlanabilir direksiyon, dijital klima bölümlerini yenileyerek çiftçilerimizin beğenisine sunduk. TÜMOSAN olarak ulusaldan evrensele bir marka yaratma vizyonuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Yorumlar