TÜMOSAN, Tarla Günleri'nde çiftçilerle bir araya geldi

İSTANBUL (AA) - Türk Motor Sanayi ve Ticaret AŞ (TÜMOSAN), Tarla Günleri etkinliği kapsamında Elazığ, Tunceli, Erzincan ve Gümüşhaneli çiftçilerle buluştu....

Google Haberlere Abone ol
TÜMOSAN, Tarla Günleri'nde çiftçilerle bir araya geldi

İSTANBUL (AA) - Türk Motor Sanayi ve Ticaret AŞ (TÜMOSAN), Tarla Günleri etkinliği kapsamında Elazığ, Tunceli, Erzincan ve Gümüşhaneli çiftçilerle buluştu.

Şirket açıklamasına göre, Tarla Günleri etkinliğiyle her yıl çiftçilere modellerini deneyimleme imkanı sunan TÜMOSAN, bahar dönemi ikinci Tarla Günleri'nde Elazığ Merkez ve Kovancılar, Tunceli Çemişgezek, Erzincan Merkez ve Mercan ile Gümüşhane Şiran olmak üzere toplam 6 noktada çiftçilerle bir araya geldi.

Etkinlikte, çiftçiler traktör modelleri hakkında bilgilendirilirken, traktörler ekipmanları takılı halde tarlalarda performans sergiledi. Çiftçiler, Tarla Günleri'nde istedikleri modelleri test etme fırsatı buldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TÜMOSAN Genel Müdür Yardımcısı Serhun Olgun, şunları kaydetti:

"Her yıl düzenlediğimiz Tarla Günleri sayesinde Türkiye'nin dört bir yanındaki çiftçilerimize modellerimiz hakkında hem bilgi veriyor hem de traktörlerimizi test etme fırsatı sunuyoruz. Onlardan aldığımız geri bildirimler doğrultusunda tasarlayacağımız modellerimize yön vererek ihtiyaç doğrultusunda traktörlerimizi geliştiriyoruz. Bunun yanında etkinlik kapsamında düzenlenen hediyeli yarışmalar ile çiftçilerimiz hoşça vakit geçiriyor."

Yorumlar