TÜİK çalışanlarından Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik için dua

- TÜİK İstanbul Bölge Müdürlüğü çalışanları, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de bulunan Mehmetçiğin muzafferiyeti için Fetih Suresi okutarak dua etti

Google Haberlere Abone ol
TÜİK çalışanlarından Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik için dua

İSTANBUL (AA) - Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İstanbul Bölge Müdürlüğü çalışanları, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de bulunan Mehmetçiğin muzafferiyeti için Fetih Suresi okutarak dua etti.

TÜİK İstanbul Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terörist unsurları temizlemek için Afrin'de bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başarısı için kurum binasının dış cephesine Türk bayrağı asıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Fetih Suresi'nin de okutulmasının ardından kahraman Mehmetçiğin sıhhat ve selameti, hareketin başarısı ve şehitler için dua edildi.

TÜİK İstanbul Bölge Müdürü İsmail Gökalp, programda yaptığı konuşmada, Türk milletinin her zaman mazlumların yanında yer aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Şanlı ordumuz mazlumların yanında yer almak, Afrin'de terörist unsurları etkisiz hale getirerek sınırlarımızı güvence altına almak için Zeytin Dalı Harekatı'na başlamıştır. Bizler de bu aziz milletin bir ferdi olarak ordumuzun zaferi için dua etmek amacıyla burada toplanmış bulunuyoruz. Cenab-ı Allah kahraman ordumuzu karada, denizde ve havada, her zaman ve her yerde, bilhassa hali hazırda Afrin'de cereyan eden Zeytin Dalı Harekatı'nda muzaffer kılsın. Bu Aziz milletin bir ferdi olarak 'Ölürsek cennet bizim, kalırsak devlet bizim' şuuruyla kahraman Mehmetçiklerimizin her zaman yanındayız. Bizler de kahraman ordumuzun birer ferdiyiz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Allah hepsinden razı olsun."

Yorumlar