Trafik kazasına giden güvenlik güçlerine tırın çarpması

- Aksaray’da iki kişinin yaralandığı trafik kazası sonrası çevrede güvenlik önlemi almaya çalışırken tırın çapması sonucu şehit olan jandarma er Ahmet Altun için tören düzenlendi

Google Haberlere Abone ol
Trafik kazasına giden güvenlik güçlerine tırın çarpması

AKSARAY (AA) - Aksaray’da iki kişinin yaralandığı trafik kazası sonrası çevrede güvenlik önlemi almaya çalışırken tırın çapması sonucu şehit olan jandarma er Ahmet Altun için tören düzenlendi.

Altun’un Türk bayrağına sarılı naaşı, Aksaray Devlet Hastanesi morgundan alınarak İl Jandarma Komutanlığına getirildi. Burada düzenlenen törende saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehit Altun’un öz geçmişi okundu.

Şehidin tabutu, duaların ardından, askerlerin omuzlarında cenaze aracına taşındı. Altun’un cenazesi karayoluyla memleketi İzmir’e gönderildi.

Törene, Aksaray Valisi Aykut Pekmez, İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve şehidin silah arkadaşları katıldı.

Aksaray’da dün bir kişinin öldüğü, iki kişinin yaralandığı trafik kazası sonrasında çevrede güvenlik önlemi almaya çalışan jandarma er Ahmet Altun, tırın çarpması sonucu şehit olmuş, iki polis memuru ve bir vatandaş da yaralanmıştı.

Yorumlar