Toyota'da yaz fırsatları devam ediyor

İSTANBUL (AA) - Toyota'nın, temmuz ayı kampanyasıyla 6 bin liraya varan indirimler, 6 ay taksit erteleme ile piyasa koşullarında en uygun faiz oranlarını ve...

Google Haberlere Abone ol
Toyota'da yaz fırsatları devam ediyor

İSTANBUL (AA) - Toyota'nın, temmuz ayı kampanyasıyla 6 bin liraya varan indirimler, 6 ay taksit erteleme ile piyasa koşullarında en uygun faiz oranlarını ve vade seçeneklerini müşterileriyle buluşturuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Toyota'nın sedanı yenilenen Corolla 57 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor. B segmentinin ilk ve tek hibrit otomobili olan Yaris Hybrid'de indirim 6 bin lirayı bulurken Yaris'in benzinli modellerindeki indirim ise 3 bin liraya ulaşıyor.

Bütün yol koşullarının üstesinden başarıyla gelen pick-up segmentinin "efsanesi" Hilux da temmuz kampanyasına 5 bin liraya varan indirimlerle katılıyor. Hilux'a 76 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

Şirketin kampanyası kapsamında yüzde 1,25'ten başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri de sunuluyor. Temmuz kampanyasından yararlanıp Toyota sahibi olanlar, ödemelerine diledikleri takdirde 2017 yılının Ocak ayında başlayabilecek.

Öte yandan markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plazalarda "takas" imkanı da bulunuyor.

Yorumlar