THK Başkanı Atılgan'dan, Görmez'e ziyaret

ANKARA (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Kürşat Atılgan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'i, ziyaret etti. THK'dan yapılan yazılı...

Google Haberlere Abone ol
THK Başkanı Atılgan'dan, Görmez'e ziyaret

ANKARA (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Kürşat Atılgan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'i, ziyaret etti.

THK'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Prof. Dr. Görmez'in makamında gerçekleşen ve THK'nın faaliyetlerine ilişkin bilgilendirme yapılan görüşmede, geçmiş yıllarda cami hutbelerinde THK'ya destek istenildiği anımsatılarak, bu geleneğin devamının önemi vurgulandı.

Kurum faaliyetlerinin etkin ve eksiksiz olarak sürdürülmesi için halkın desteğinin gerekli olduğunu ifade eden Kürşat Atılgan, ramazanda Diyanet İşleri Başkanlığının konuya gereken hassasiyeti göstereceğine inandığını belirtti.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez ise uzun zaman aradan sonra THK tarafından yapılan ziyaretin büyük anlam taşıdığını ve bundan duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, önceki senelerdeki gibi hutbe çalışmasının halkın THK tarafından sürüdürülen yararlı faaliyetler konusunda bilinçlendirilmesine imkan sağlayacağını aktardı.

Görüşmenin ardından Atılgan, Görmez'e onursal üye beratı takdim etti.

Yorumlar