Terör saldırılarına tepki

- GMİS Genel Başkanı Demirci: - "Terör olayları darbe girişiminin bir devamıdır. Başaramadılar, başaramayacaklar. Döktükleri kanda boğulacaklar"

Google Haberlere Abone ol
Terör saldırılarına tepki

ZONGULDAK (AA) - Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, Bitlis, Elazığ, Hakkari, Mardin ve Van'daki terör saldırılarıyla ilgili, "Terör olayları darbe girişiminin bir devamıdır. Başaramadılar, başaramayacaklar. Döktükleri kanda boğulacaklar." dedi.

Demirci, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde meydana gelen terör olaylarını şiddetle lanetlediklerini belirtti.

Terörün hiçbir zaman hedefine ulaşamayacağını vurgulayan Demirci, şunları kaydetti:

"Ulusal Kurtuluş Savaşı'ndan bugüne Türkiye Cumhuriyeti devletinin gelişmesini engellemek, güçsüz bırakmak, kardeş kavgası yaratarak ülkemizi bölme hayallerini gerçekleştirmek isteyen emperyalist odaklar, yerli işbirlikçileriyle darbe girişimlerinde nasıl başarısız olmuşlarsa, terör olaylarıyla da amaçlarına ulaşamayacaklar. Terör olayları darbe girişiminin bir devamıdır. Başaramadılar, başaramayacaklar. Döktükleri kanda boğulacaklar. Ulusal Kurtuluş Savaşı'nda tek yürek, tek ses olan milletimiz, tarihte olduğu gibi bu saldırıları da boşa çıkartacaktır. Biz GMİS olarak, tüm madenci kardeşlerimiz başta olmak üzere Zonguldak halkıyla birlikte demokrasi mücadelemizi barış, kardeşlik ve dayanışma ruhuyla sürdüreceğiz."

Yorumlar