TEM Otoyolu'nda üstyapı çalışması

- Bolu'daki çalışmalar nedeniyle TEM Otoyolu İstanbul-Ankara yönü Kaynaşlı-Abant kavşakları arası, 30 Haziran'a kadar trafiğe kapalı olacak

Google Haberlere Abone ol
TEM Otoyolu'nda üstyapı çalışması

BOLU/DÜZCE (AA) - Bolu'daki üstyapı çalışmaları nedeniyle TEM Otoyolu İstanbul-Ankara yönü Kaynaşlı-Abant kavşakları arası, 30 Haziran'a kadar ulaşıma kapalı kalacak.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü kontrolünde süren TEM Otoyolu'nda üstyapı iyileştirmesi ve büyük onarım yapım işi kapsamında, İstanbul-Ankara istikameti Kaynaşlı ile Abant kavşakları arasında çalışmalara bugün başlanacağı belirtildi.

Otoyoldaki Bolu Dağı Tüneli ile viyadük geçişlerinde trafiğin iki yönlü çalıştırılmasının can ve mal güvenliğini tehlikeye düşüreceği ifade edilen açıklamada, bu kapsamda İstanbul-Ankara yönü Kaynaşlı-Abant kavşakları arasının taşıt trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Trafik, Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100 karayoluna yönlendirilecek olup, Abant Kavşağı'ndan otoyola tekrar katılım sağlanacaktır. Bugün başlayacak üstyapı yenileme çalışmaları, 30 Haziran'da bitirilecektir. Çalışma nedeniyle trafik yönlendirmesi yapılacak Kaynaşlı ve Abant kavşakları kesimlerinde trafik işaret ve işaretçilerine uyulması hususunda sürücülerin dikkatli olmaları gerekmektedir. Yolun ulaşıma kapatılması için çalışmalar sürüyor."

Bu arada, Düzce-Kaynaşlı gişeleri istikametinde, yolun kapatılacak olması nedeniyle ışıklandırma ve yönlendirme tabelaları yerleştiriliyor.

Yorumlar