TEM otoyolunda bakım onarım çalışmaları

- Sakarya'da TEM Otoyolu'nun İstanbul istikameti Akyazı Kavşağı ile Adapazarı Kavşağı arasında, 23 Mayıs-1 Temmuz tarihlerinde üst yapı ve yenileme çalışmaları yapılacak

Google Haberlere Abone ol
TEM otoyolunda bakım onarım çalışmaları

SAKARYA (AA) - Sakarya'da TEM Otoyolu'nun İstanbul istikameti Akyazı Kavşağı ile Adapazarı Kavşağı arasında üst yapı ve yenileme çalışmalarının yapılacağı bildirildi.

Karayolları 1. Bölge Müdür Vekili Asım Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, TEM Otoyolu Körfez Kavşağı ile Gümüşova Kavşağı arasında otoyol ve bağlantı yollarında üst yapı iyileştirilmesi ve büyük onarım inşaatının devam ettiğini belirtti.

Söz konusu işin bünyesinde otoyolun İstanbul istikameti Akyazı Kavşağı ile Adapazarı Kavşağı arasındaki bölümde üst yapı onarım ve yenileme çalışmalarının yapılacağını ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

"Yapılacak çalışmalarda Akyazı-Adapazarı İstanbul istikametinde otoyol trafiğe kapatılarak, trafik akışı Akyazı Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilecek ve D-100 yolunu takip ederek Adapazarı gişelerden tekrar TEM otoyoluna katılım sağlanacaktır.

Çalışmalar, 23 Mayıs Pazartesi saat 21.00'de başlayacak ve 1 Temmuz Cuma 07.00'de tamamlanacak. Çalışmalar her gece 21.00 ile sabah 07.00 saatleri arasında yapılacak olup, otoyol akşam saat 21.00'de İstanbul istikametinde Akyazı Kavşağı'ndan trafiğe kapatılacak, sabah saat 07.00’de tekrar trafiğe açılacaktır."

Bu süreçte bayram günleri göz önünde bulundurularak, trafik düzenlemelerinin buna göre yapılacağını anlatan Öztürk, sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerektiğini belirtti.

Yorumlar