TeknoSA yeni ofisinde iş ortaklarıyla buluştu

İSTANBUL (AA) - TeknoSA, yönetim ofisini taşıdığı Ataşehir Nida Kule’de verdiği kokteylde iş ortaklarıyla buluştu. TeknoSA açıklamasına göre şirket, yeni...

Google Haberlere Abone ol
TeknoSA yeni ofisinde iş ortaklarıyla buluştu

İSTANBUL (AA) - TeknoSA, yönetim ofisini taşıdığı Ataşehir Nida Kule’de verdiği kokteylde iş ortaklarıyla buluştu.

TeknoSA açıklamasına göre şirket, yeni yönetim ofisinin açılışını iş ortaklarının katılımıyla gerçekleştirdiği bir kokteylle kutladı.

Açıklamada, 16 yıldır sektörde açık ara liderliği elinde bulunduran TeknoSA'nın, bundan sonraki dönemde de Türkiye’ye ve tüm paydaşlarına değer yaratmaya, tüketicinin ihtiyaçları ve sektörün dinamizmine göre yenilenmeye devam edeceği belirtildi.

Teknoloji ve perakende sektörünün önde gelen isimlerinin bir araya geldiği "TeknoSA'nın yeni ofisine merhaba" kokteylinde TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, TeknoSA’nın tüm enerjisini çalışmaya ve verimliliği artırmaya odaklandığını kaydetti.

İş ortaklarına "Birlikte yeni başarılara imza atacağız." mesajı veren Gürcan, "TeknoSA olarak 16 yıldır sürdürdüğümüz liderliği devam ettirmek ve pekiştirmek için çalışıyoruz. Ülkemize değer yaratmak için her zaman daha fazla çalışıp, daha üretken olmaya gayret ediyoruz. İnanıyorum ki 2016 yılını hep birlikte 2017’ye daha güçlü ve umutlu girecek şekilde pozitif kapatacağız." değerlendirmesini yaptı


Yorumlar