TeknoSA Mobil'den 4.5G'li telefonlarda 24 ay taksit imkanı

- TeknoSA Genel Müdürü Gürcan: - "Tek noktada, tek faturada müşterilerimizin hem iletişim hem de cihaz ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılayacağız"

Google Haberlere Abone ol
TeknoSA Mobil'den 4.5G'li telefonlarda 24 ay taksit imkanı

İSTANBUL (AA) - TeknoSA, mobil iletişim hizmeti "TeknoSA Mobil" markası ile temlikli cihaz satışına başlıyor. Bu kapsamda müşteriler 24 ay taksitle istedikleri akıllı telefonları kolay ve hızlı bir şekilde tek noktadan alabilecek.

TeknoSA'dan yapılan açıklamaya göre, hattını TeknoSA Mobil'e taşıyanların ve yeni abonelerin faydalanabileceği temlik uygulaması ile akıllı cihaz almayı kolaylaştıran şirket, bu hizmeti Türkiye genelindeki tüm mağazalarında verecek.

Telefonlar, ayda 29 liradan başlayan İnterneti bol tarifelerine ek olarak satın alınabilecek.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri yer alan TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, TeknoSA Mobil ile temlikli cihaz satışına başlayarak müşterilerine "ilk" niteliğinde bir yeniliği daha sunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını bildirdi.

Tek noktada, tek faturada müşterilerinin hem iletişim hem de cihaz ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılayacaklarını aktaran Gürcan, şirketin akıllı telefon pazarındaki payının bu kampanyayla birlikte kısa sürede artacağını öngördüklerini aktardı.

Gürcan, "Temlikte en önemli avantajımız, müşterilerimize çok uygun taksitlerle akıllı cihazlarını yenileme olanağı sunuyor olmamız. Üstelik İnterneti bol tarifelerimizle de müşterilerimizin tüm iletişim ihtiyaçlarını tek elden karşılamayı hedefliyoruz. Bütüncül hizmet ve müşterilere sunduğumuz ödeme kolaylığı ile akıllı cihazlarda adres olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar