TEB'de konut kredisi faizi yüzde 0,99

-Banka, başlattığı kampanya ile ev sahibi olmak ya da konuta yatırım yapmak isteyenler için kredi faiz oranını 12 ay vadede yüzde 0,99, 36 ay vadede yüzde 1,03, kalan vadelerde ise yüzde 1,06 olarak belirledi

Google Haberlere Abone ol
TEB'de konut kredisi faizi yüzde 0,99

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), konut kredisi için başlattığı ve ağustos ayı boyunca sürecek olan yeni kampanya kapsamında konut kredisi faizlerini yüzde 0,99'a kadar düşürdü.

TEB'den yapılan açıklamaya göre banka, başlattığı kampanya ile ev sahibi olmak ya da konuta yatırım yapmak isteyenler için kredi faiz oranını 12 ay vadede yüzde 0,99, 36 ay vadede yüzde 1,03, kalan vadelerde ise yüzde 1,06 olarak belirledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, kampanya kapsamında tüm müşterilerine vadelere göre yüzde 0,99'dan başlayan oranla konut kredisi faizi imkanı sunduklarını bildirdi.

Bununla birlikte tüm müşterilerine koşullarına uygun, farklı ödeme planları oluşturabildiklerini aktaran Mendi, "Burada banka olarak bizim için önemli olan, müşterilerimizin bütçesine ve ihtiyacına göre kendilerini zora sokmayacak en uygun çözümü üretmek." ifadelerini kullandı.

Mendi, konuyla ilgili şunları da kaydetti:

"Kampanya ile sadece faiz oranını düşürmekle kalmıyor, konut kredisi kullanmak isteyen müşterilerimize kredi talebi sonuçlanma süresiyle ilgili de kolaylık sağlıyoruz. Örneğin, maaşlı çalışan müşterilerimize özel olarak, gerekli evrakları tamamlamaları durumunda 3 saat içinde kredi sonucunu verebiliyoruz."

Yorumlar