TEB Tedarikçi Günleri’nin altıncısı gerçekleşti

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB), gelenekselleşen TEB Tedarikçi Günleri özel ödülleri bu sene altıncı kez sahiplerini buldu. Bankadan yapılan...

Google Haberlere Abone ol
TEB Tedarikçi Günleri’nin altıncısı gerçekleşti

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB), gelenekselleşen TEB Tedarikçi Günleri özel ödülleri bu sene altıncı kez sahiplerini buldu.

Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre TEB'in bu sene altıncısını düzenlediği TEB Tedarikçi Günleri kapsamında, başarılı iş birliklerine imza attığı 11 tedarikçisine ödül verdi.

TEB Tedarikçi Günleri Ödül Töreni’nde İç Müşteri Kategorisi, Dış Müşteri Kategorisi ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere toplam 3 kategoride dağıtılan ödüller, TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, TEB Bankacılık Operasyonları ve Destek Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Kubilay Güler ve TEB Tedarik Yönetimi Direktörü Arda Polat tarafından sahiplerine verildi.

Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Güler, ürün ve hizmetleriyle TEB’e değer katan, birlikte büyüyerek geliştikleri tedarikçileriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Güler, şunları kaydetti:

"İnovasyonu, değişimi, girişimci ruhu destekleyen bir kurum olarak, her geçen gün değişen, rekabetin yüksek yaşandığı bir dünyada hizmet kalitemizi siz değerli paydaşlarımızla birlikte yukarılara taşımaktan gurur duyuyoruz. Yüksek teknolojiyi ve yenilikçiliği temel alan 'Sanayi 4.0'ın Türkiye'deki dönüşüm açısından kritik bir eşik olduğuna inanıyoruz. Bütün süreçlerin daha hızlı, esnek ve verimli hale gelmesini sağlayacak bu büyük değişim, rekabetin kurallarını da baştan sona değiştiriyor. Biz de TEB olarak, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini devamlı olarak artırma gayretimiz ve siz değerli paydaşlarımızın çalışmaları ile bu dönüşüme en karlı şekilde adapte olacağımızdan eminiz." değerlendirmesini yaptı.

Açıklamada, TEB Tedarikçi ödülleri "İç Müşteri Kategorisi"nde ödül alan şirketler; Asseco See Teknoloji̇ AŞ, Obss Bi̇li̇şi̇m Bi̇lgi̇sayar Hi̇zmetleri̇ Danışmanlık ve Sodexo Avantaj ve Ödüllendi̇rme Hi̇zmetleri̇, "Dış Müşteri̇ Kategori̇si̇"nde ödül alan şirketler; Arçeli̇k, Google Türki̇ye, Plasenta Reklam Hizzmetleri ve TAV İşletme Hi̇zmetleri̇ , Jüri̇ Özel ödülü alanlar ise Fuji̇tsu Technology Soluti̇ons Bili̇şi̇m, Mastercard Advisors, Erkan Karaaslan - TEB Kobi TV Kamu Hukuku Uzmanı ve Nejdet Çalışkan - TEB Kobi TV Teknoloji̇ Uzmanı ve Teknoyo Kurucusu olarak sıralandı.

Yorumlar