TEB, online şikayet yönetiminde sektör lideri oldu

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), online şikayet yönetimi yarışması Actionable, Leader, Fast, Ambitious (A.L.F.A.) Awards'ta "Müşteri Deneyimini En...

Google Haberlere Abone ol
TEB, online şikayet yönetiminde sektör lideri oldu

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), online şikayet yönetimi yarışması Actionable, Leader, Fast, Ambitious (A.L.F.A.) Awards'ta "Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka" olarak bankacılık sektöründe birincilik ödülü aldı.

Banka açıklamasına göre, TEB, Türkiye'nin ilk ve tek online şikayet yönetimi yarışması A.L.F.A. Awards kapsamında bankacılık sektöründe birinci oldu. Marketing Türkiye ve Sikayetvar.com iş birliğiyle düzenlenen Müşteri Deneyimini En iyi Yöneten Markalar ve Profesyoneller ödül töreninde TEB'e "Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka" ödülü verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Bankacılık Operasyonları ve Destek Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kubilay Güler, banka olarak her zaman önce müşteri memnuniyeti için çalıştıklarını belirtti.

Güler, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin ilk online şikayet yönetimi yarışması A.L.F.A. Awards'ta böyle değerli bir ödül almış olmaktan mutluluk duyuyoruz. TEB olarak, müşterilerimize daima en kaliteli ürün ve hizmetleri sunmaya çalışırken, onlara bizler için ne kadar önemli olduklarını hissetirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda 25 farklı sektörden çok sayıda saygın firmanın katıldığı bu yarışmada, kendi sektörümüzde en yüksek müşteri memnuniyetini yakalamaktan büyük gurur duyuyoruz."

Yorumlar