TDV'den güvenlik güçlerine hediye paketi

- Türkiye Diyanet Vakfı, terörle mücadele eden asker ve polislere, günlük yaşamlarını kolaylaştıracak eşyaların da bulunduğu hediye paketleri gönderdi

Google Haberlere Abone ol
TDV'den güvenlik güçlerine hediye paketi

ANKARA (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü Mustafa Tutkun, terörle mücadelede görevli asker ve polislere hediye paketleri gönderdiklerini bildirdi.

Tutkun, yaptığı yazılı açıklamada, Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Hakkari'de terörle mücadele eden güvenlik güçlerine manevi katkı sağlamak için hediye paketleri hazırladıklarını kaydetti.

Bu illerdeki asker ve polislere, günlük yaşamlarını kolaylaştıracak eşyaların da bulunduğu toplam 16 bin hediye paketi gönderildiğini ifade eden Tutkun, hediyelerin maddi değil manevi değerini önemsediklerini vurguladı.

Öte yandan, hediye paketlerini alan bir grup özel harekat polisinin, TDV'ye ulaştırdığı mesajda duygularını şöyle anlattığı belirtildi:

"Vakfınız tarafından hazırlanan ve incelikle dizayn edilen hediyeler elimize ulaştı. Allah razı olsun. Bizleri düşünmüş olmanız bizi çok memnun etti. Sizleri ve dualarınızı yanımızda hissetmek bize büyük moral ve güç veriyor. Ülkemizin tüm illerinden mektup, malzeme, el işi göz nuru pastalar, börekler gibi birçok malzeme buraya gönderiliyor. Maddi olarak bunların hiçbirine ihtiyacımız yok. Şükürler olsun devletimiz tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Fakat milletimizin yanımızda olduğunu bilmek, bu ruh ve duygu anlatılmaz. Bu nedenle sizin nezdinizde tüm milletimize ve teşkilatınıza sonsuz teşekkürler."

Yorumlar