TBB Başkanı Feyzioğlu:

-''(PKK'ya yönelik operasyonlar) Türk milleti yeniden şahlanmıştır, Türk Silahlı Kuvvetleri yeniden işi ele almıştır. Tam bir kararlılıkla Türk ordusu, Türk polisi onların inlerine tek tek girmektedir. Bu iş bitecektir, bu konuda rahat olun"

Google Haberlere Abone ol
TBB Başkanı Feyzioğlu:

KAYSERİ (AA) - Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, PKK'nın aşağılık bir terör örgütü olduğunu belirterek, "Türk milleti yeniden şahlanmıştır, Türk Silahlı Kuvvetleri yeniden işi ele almıştır. Tam bir kararlılıkla Türk ordusu, Türk polisi onların inlerine tek tek girmektedir. Bu iş bitecektir, bu konuda rahat olun." dedi.

Feyzioğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği Kayseri Şubesi tarafından Gültepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansta hemşehrileriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Erciyes Dağı'nı her gördüğünde gözleri dolduğunu anlatan Feyzioğlu, "Bana 'tüccar olmaz bari okusun' demişler epey okuttular. Hemşehrilerim bugün aranızda bulunmak benim için tarifsiz güzellik. Aylardır değil yıllardır ben sizinle kavuşmayı bekliyordum. Bugün çok sevinçliyim." diye konuştu.

PKK terör örgütünün asla hain emellerine kavuşamayacağını vurgulayan Feyzioğlu, "O bölücü, kanlı, vahşi, aşağılık terör örgütü, bu sözlerim onlara. Gencecik çocukları evlerinden, analarından alıp hendeklerin önüne nöbetçi dikiyorsunuz. Kendiniz uyuşturucu ticareti yapıp haremlerde yaşıyorsunuz, sefilsiniz, aşağılıksınız, kanlı katillersiniz. Allah'tan başka kimseden korkumuz yok, hep birlikte de bunu söyleriz. PKK aşağılık bir terör örgütüdür." değerlendirmesinde bulundu.

PKK'nın sözde üst düzey yöneticilerinin çok iyi şartlarda yaşam sürdüğünü belirten Feyzioğlu, şöyle devam etti:

"İnsan kanıyla bu hayatları süren o sefiller yeniliyorsunuz. Sizi Türk ordusu, Türk polisi ve topyekun Türk milleti yeniyor, yeniliyorsunuz. Sizi bu topraklardan kökünüzü el birliğiyle kazıyacağız, biz kazıyacağız. Bu konuda lütfen kararlı olun, en ufak bir karamsarlığa ne olursa olsun, kimin başına ne gelirse gelsin izin vermeyin. Çünkü o teröristlerin beklediği umutsuzluğa düşelim, karamsarlığa kapılalım, yenildiğimizi sanalım ki bize diz çöktürsünler. Türk milleti yeniden şahlanmıştır, Türk Silahlı Kuvvetleri yeniden işi ele almıştır. Tam bir kararlılıkla Türk ordusu, Türk polisi onların inlerine tek tek girmektedir. Bu iş bitecektir, bu konuda rahat olun. Sizin gücünüz Türkiye'yi bölmeye yetmez. Gücünüz bize yetmez. Hamaset falan değil gerçeği söylüyorum."

PKK'yı destekleyen devletleri eleştiren Feyzioğlu, onlardan Türkiye Cumhuriyeti'nin yanında yer almalarını istedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin PKK'yı yok etmede kararlı olduğu ifade eden Feyzioğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"PKK'yı kısa vadeli bir takım siyasi çıkarlarla destekleyen, ona istihbarat sağlayan, lojistik sağlayan, cephane sağlayan devletler. Bir tarafta koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti, diğer tarafta yarın bumerang gibi size gelip saldıracak uyuşturucu tüccarlarından oluşan aşağılık bir terör örgütü. Muhatabınızı ona göre seçin ki kim olduğunuzu herkes görsün. Türkiye Cumhuriyeti bu topraklardadır, binlerce yıllık devlet geleneğinden gelmektedir ve hiçbir şekilde de Türkiye Cumhuriyeti PKK'ya karşı yenilmeyecektir. Hesabını herkes böyle yapsın."

Yorumlar