Tayini çıkan personel için veda yemeği

Muş’un Malazgirt Adliyesi personelleri, yaklaşık 5 yıldır ilçede görev yapan ve tayini çıkan arkadaşları Serhat Altınkılıç onuruna veda yemeği verdiler.Malazgirt Adliyesi personellerince bir otelde düzenlenen yemekte konuşan Hakim Garip...

Google Haberlere Abone ol
Tayini çıkan personel için veda yemeği

Muş’un Malazgirt Adliyesi personelleri, yaklaşık 5 yıldır ilçede görev yapan ve tayini çıkan arkadaşları Serhat Altınkılıç onuruna veda yemeği verdiler.

Malazgirt Adliyesi personellerince bir otelde düzenlenen yemekte konuşan Hakim Garip Aykanat, gösterdiği üstün gayret ve yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Serhat Altınkılıç’a teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarı dileğinde bulundu. Hakim Aykanat, “Adliyemizde yıllardır zabit kâtibi olarak görev yapan Serhat Altınkılıç kardeşim, Mardin merkeze atanmıştır. Kendisine üstün gayret, özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diler, tüm hayatı boyunca üstün başarılar dilerim” dedi.

Yıllardır Malazgirt Adliyesinde zabit katibi olarak çalışan Serhat Altınkılıç ise, halka en iyi hizmeti sunmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini bildirerek, veda gecesini tertipleyen arkadaşlarına teşekkür etti.

Yemeğin sonunda Malazgirt Cumhuriyet savcıları Selçuk Sezer ve Özgür Özen, Malazgirt Adliyesine yaptığı katkılardan dolayı Serhat Altınkılıç’a plaket vererek, yeni görev yerinde başarılar dilediler.

Yorumlar