TAV, yatırımcı ilişkilerinde bu yıl da Türkiye'nin en iyisi

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları, Extel Surveys Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi’nde yatırımcı ilişkileri alanında bir kez daha Türkiye’nin en iyi şirketi...

Google Haberlere Abone ol
TAV, yatırımcı ilişkilerinde bu yıl da Türkiye'nin en iyisi

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları, Extel Surveys Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi’nde yatırımcı ilişkileri alanında bir kez daha Türkiye’nin en iyi şirketi seçildi.

Şirket'ten yapılan açıklamaya göre, TAV Havalimanları, Extel Surveys tarafından 43. kez düzenlenen Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi'nde yatırımcı ilişkileri alanında Türkiye'nin en iyi şirketi oldu. Ankette, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de "Türkiye'nin en iyi CEO"su gösterildi.

Extel Surveys tarafından tüm dünyadan yaklaşık 20 bin kişinin değerlendirmesiyle gerçekleştirilen Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi'nde, TAV Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş Türkiye'de "En iyi 2. CFO", Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nursel İlgen de Türkiye'nin "En iyi yatırımcı ilişkileri profesyoneli" oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Şener, "TAV Havalimanları üst üste 5 senedir Extel anketinde yatırımcı ilişkileri alanında Türkiye'nin en iyi şirketi seçiliyor. Ankette, bu yıl aldığımız ödüllerin diğer yıllara nazaran bizim için bir kat daha anlamlı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Şener, havacılık sektörünün, gerek dünyada gerekse Türkiye'de artan güvenlik sorunları nedeniyle zor bir dönemden geçtiğini belirterek, şunları da kaydetti:

"Havacılık sektörü, gerek dünyada gerekse ülkemizde artan güvenlik sorunları nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Sektördeki bunca olumsuzluk ve belirsizliğe karşın sadece iyi zamanlarda değil kötü zamanlarda da yatırımcımızın karşısına çıkarak, şirketin ve sektörün geleceği hakkında onları içtenlikle bilgilendirmekten bir adım bile geri durmadık. Her şeye rağmen Türkiye uluslararası yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor ve TAV Havalimanları olarak yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekerek onların daha fazla yatırım yapmasını sağlamak ve ülke ekonomisine katkı sunmak ana hedefimiz."

Yorumlar