TAV Havalimanları yatırımcı ilişkileri mobil uygulaması yayında

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları, yatırımcı ilişkileri mobil uygulamasını kullanıma sundu. TAV Havalimanlarında yapılan açıklamaya göre, Apple Store ve...

Google Haberlere Abone ol
TAV Havalimanları yatırımcı ilişkileri mobil uygulaması yayında

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları, yatırımcı ilişkileri mobil uygulamasını kullanıma sundu.

TAV Havalimanlarında yapılan açıklamaya göre, Apple Store ve Google Play’den indirilebilen uygulama ile şirketin yatırımcı sunumlarına, mali tablolarına, KAP açıklamalarına, kurumsal yönetim verilerine ve daha birçok bilgi ve dokümana ulaşılabilecek. iPad ve Android tablet uyumlu olarak çalışan uygulama ile çevrimdışı çalışma da yapılabilecek.

Yeni bilgiler ve açıklamalarla gerçek zamanlı olarak güncellenen uygulama, aynı zamanda kullanıcılara anlık bildirim alma olanağı sunacak. Böylece, TAV Havalimanları yatırımcıları, mali tablolar güncellendiğinde, yeni bir KAP açıklaması yapıldığında, yeni bir yatırımcı sunumu yayınlandığında veya başka bir güncelleme gerçekleştiğinde telefon ve tabletlerinden anlık bildirim alabilecek. Mobil uygulama, TAV Havalimanları grup şirketi olan TAV Bilişim tarafından geliştirildi.

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, konuya ilişkin değerlendirmesinde, yatırımcılarını, sermaye piyasası katılımcılarını ve tüm paydaşlarını Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) mevzuatı çerçevesinde en hızlı, en şeffaf ve eksiksiz şekilde bilgilendirmenin şirketlerinin en büyük önceliklerinden biri olageldiğini ifade etti.

Extel Yatırımcı İlişkileri anketinde son beş senedir arka arkaya Türkiye'nin en iyi şirketi seçilmelerini en çok bu duruşlarıyla ilişkilendirdiklerini belirten Şener, "İnternet kullanımının giderek cep telefonlarına kaydığı bir ortamda yatırımcılarımıza bu hizmeti sunmamız bizim açımızdan bir gereksinim haline gelmişti. Şu anda Türkiye'de mobil yatırımcı ilişkileri uygulaması olan birkaç şirketten biriyiz. Çok zengin bir içeriği olan bu uygulamadan sadece sermaye piyasaları katılımcıları değil, tüm paydaşlarımızın faydalanacağını umuyorum." dedi.

Kullanıcılar, uygulamaya Apple Store veya Google Play’de TAV IR, TAV Investor veya TAV Yatırımcı aramaları ile ulaşabiliyor.

Yorumlar