TAŞGAD’tan Kaymakam Özkan’a ziyaret

Bitlis’in Tatvan Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği (TAŞGAD) Başkanı Yusuf Özdemir ve dernek üyeleri, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.Dernek üyeleriyle birlikte Kaymakam Özkan’ı makamında ziyaret eden...

Google Haberlere Abone ol
TAŞGAD’tan Kaymakam Özkan’a ziyaret

Bitlis’in Tatvan Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği (TAŞGAD) Başkanı Yusuf Özdemir ve dernek üyeleri, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Dernek üyeleriyle birlikte Kaymakam Özkan’ı makamında ziyaret eden Yusuf Özdemir, kaymakamlık desteği ile ilçedeki şehit aileleri, gazi ve gazi yakınlarına yönelik düzenlenen İstanbul, Bursa ve Çanakkale gezisi nedeniyle Kaymakam Özkan’a teşekkürlerini iletti.

Ziyarette Kaymakam Mehmet Ali Özkan’a hediye takdiminde de bulunan Özdemir, Kaymakam Özkan’ın ilk günden bu yana her zaman yanlarında olduğunu ve her zaman kendilerine destek sunduğunu ifade etti.

Kaymakam Özkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaretin kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini ifade eden Kaymakam Özkan, devletin her zaman şehit, gazi ve ailelerinin yanında olduğunu ve yanında olmaya devam edeceğini ifade etti.

Yorumlar