Tartıştığı kızını öldürdü, karısını yaraladı

- Edirne'de boşanma davası açan eşini tabancayla yaralayan, kızını da öldüren şüpheli, polise teslim oldu

Google Haberlere Abone ol
Tartıştığı kızını öldürdü, karısını yaraladı

EDİRNE (AA) - Edirne'de taksi şoförlüğü yapan kişi, boşanma davası açan eşini tabancayla yaraladıktan sonra kızını öldürdü.

Alınan bilgiye göre, taksi şoförü Necaattin Adıgüzel (55), boşanma davası açan eşi Makbule Adıgüzel'le (56) görüşmek için Şehit Emniyet Müdürü Ertan Nezihi Turan Caddesi'ndeki bir hukuk bürosuna gitti.

Hukuk bürosunda Necaattin Adıgüzel ile eşi ve kızı Dilek Adıgüzel İnanç (30) arasında tartışma çıktı. Bu sırada yayındaki tabancayı çıkaran Adıgüzel, karısı ve kızına ateş etti.

Babasının silahından çıkan kurşunlarla vurulan Dilek Adıgüzel İnanç olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Makbule Adıgüzel ise ambulansla Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Dilek Adıgüzel'in cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından kaçan Necaattin Adıgüzel, bir süre sonra polis merkezine teslim oldu.

Makbule Adıgüzel'in avukatı Melike Özbey, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşler arasında anlaşma yolu bulmaya çalıştığı sırada olayın meydana geldiğini söyledi.

Necaattin Adıgüzel'in konuşma sırasında yanında getirdiği tabancayla sağa sola ateş etmeye başladığını anlatan Özbey, "Direkt bana ateş etmedi. Silah sesini duyduğum zaman kendimde değildim. Anlaşmaya çalışıyorlardı. Konu boşanma ve tazminattı. Anlaşma yoluna gidiyorduk. Eşler arasında kavga çıktı. Zaten hazırlıklı gelmiş, belinde silah varmış. Kızına doktorlar gelmeden ilk müdahaleyi yaptım ama olmadı." dedi.

Bu arada, olay sırasında Dilek Adıgüzel İnanç'ın 2 ve 5 yaşındaki çocuklarının hukuk bürosunun başka bir odasında olduğu öğrenildi.

Yorumlar