Steinmeier'dan ramazan mesajı

BERLİN (AA) - Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, ramazanın uzlaşma ve merhamet ayı olarak yeni umutlara vesile olması dilediğinde bulundu....

Google Haberlere Abone ol
Steinmeier'dan ramazan mesajı

BERLİN (AA) - Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, ramazanın uzlaşma ve merhamet ayı olarak yeni umutlara vesile olması dilediğinde bulundu.

Steinmeier, resmi temaslarda bulunduğu Meksika'dan ramazan dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, tüm Müslümanlara huzurlu ve mübarek bir ramazan geçirmeleri temennisini iletti.

Bu yıl da milyonlarca insanın bu özel ayı Almanya ve dünyada geçireceğine işaret eden Steinmeier, "Tüm Müslümanların bu ayı aileleriyle barış içerisinde geçirmelerini diliyorum" ifadesini kullandı.

Ramazanın Müslümanlar için önemli bir mülahaza zamanı olduğunu belirten Steinmeier, geçen yıl kendisinin de Suriyeli sığınmacılarla ramazanı kutladığını hatırlattı.

Steinmeier, İslam dünyasındaki çok sayıda çatışma ve krizlere rağmen ramazanın, aynı zamanda uzlaşma ve merhamet ayı olarak yeni umutlara vesile olmasını diledi.

Yorumlar