Status Quo grubu üyesi Parfitt'in sağlık durumu

- Antalya'da konserin ardından kalp krizi geçiren İngiliz müzik grubu Status Quo'nun üyesi Parfitt'in yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor - Yoğun Bakım Sorumlusu Anestezi Uzmanı Tuncer: - "Hastamız 2 gün uyutulduktan sonra uyandırıldı, yakınlarını tanıyor. Genel durumu iyiye gidiyor"

Google Haberlere Abone ol
Status Quo grubu üyesi Parfitt'in sağlık durumu

ANTALYA (AA) - Antalya'da kaldığı otelde kalp krizi geçiren dünyaca ünlü İngiliz müzik grubu Status Quo'nun üyesi Rick Parfitt'in sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Özel Anadolu Hastanesi Yoğun Bakım Sorumlusu Anestezi Uzmanı Dr. Levent Bülent Tuncer, geçirdiği kalp krizinin ardından kalbi duran ve yapılan müdahalelerle yeniden hayata döndürülen Parfitt'in, sağlık durumunu yakından takip ettiklerini söyledi.

Parfitt'in tıkalı olan kalp damarının açıldığını belirten Tuncer, "Hastamız 2 gün uyutulduktan sonra uyandırıldı, yakınlarını tanıyor. Genel durumu iyiye gidiyor. Şimdilik bir problem gözükmüyor. Hayati tehlikesi devam ediyor, bundan dolayı biraz daha beklememiz gerekiyor." dedi.

EXPO 2016 Antalya'da 14 Haziran'da konser veren Status Quo grubu, daha sonra dinlenmek içi otellerine gitmişti. Otelde gece yarısı kalp krizi geçiren grubun 67 yaşındaki söz yazarı ve gitaristi Parfitt, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Duran kalbi yeniden çalıştırılan sanatçı, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınmıştı.

Yorumlar