Soyguncuları yakalamak için "simitçi ve şalgamcı" oldular

- Adana'da bir akaryakıt istasyonundaki görevlileri pompalı tüfekle etkisiz hale getirerek 3 bin 500 lira ile 3 cep telefonu gasbettiği ileri sürülen maskeli 4 zanlı, 3 ay süreyle simitçi ve şalgamcı gibi dolaşıp araştırma yapan polis ekiplerince yakalandı

Google Haberlere Abone ol
Soyguncuları yakalamak için "simitçi ve şalgamcı" oldular

ADANA (AA) - Adana'da bir akaryakıt istasyonundan 3 bin 500 lira ile 3 cep telefonu gasbettiği öne sürülen 4 şüpheli, simitçi ve şalgamcı gibi davranarak bölgede soruşturmayı yürüten polis tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna yaklaşık 3 ay önce ellerinde pompalı tüfeklerle gelerek iş yerinin kasasındaki 3 bin 500 lira ile iki çalışan ve bir müşterinin cep telefonunu gasbederek kaçan 4 şüphelinin yakalanması için ekipler soruşturmayı derinleştirdi.

İş yerinin güvenlik kamerasının arızalı olması nedeniyle şüphelilerin eşkalini belirleyemeyen polis ekipleri, zanlıların kimlik tespitinin yapılabilmesi için 3 ay süresince bölgede simitçi ve şalgamcı gibi dolaşarak istihbari bilgi topladı.

Şüphelilerin kimliklerini belirleyen güvenlik güçleri, düzenledikleri operasyonlarla Cemil Ö. (18) ve Mustafa Ö. (18) ile R.K. (16) ve H.B'yi (15) yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Cemil Ö. ve Mustafa Ö. mahkemece tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar