Sobadan zehirlenen anne ve engelli kızları ölü bulundu

- Samsun'un Ladik ilçesinde özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi öğrencisi 2 kızın 3 gündür okula gelmemesi üzerine eve giden ekipler, anne ve kızlarını ölü buldu - Anne ile 11 ve 14 yaşındaki kızlarının odadaki sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri tespit edildi

Google Haberlere Abone ol
Sobadan zehirlenen anne ve engelli kızları ölü bulundu

SAMSUN (AA) - Ladik ilçesinde anne ile özel eğitim gören 2 kızı evlerinde ölü bulundu. Aynı odada kalan anne ve kızlarının sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi.

Alınan bilgiye göre, ilçedeki bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinin öğrencisi 14 yaşındaki Sıla ile 11 yaşındaki kardeşi Selen İnce'nin 3 gündür okula gitmediğini öğrenen merkezin müdürü Ayşe Maden, öğrencilerinin durumunu öğrenmek için Bahşi Mahallesi'ndeki evlerine gitti. Kapının ziline defalarca basmasına rağmen kapı açılmayınca durumlarından endişe eden Maden, aileyi komşularına sordu.

Komşularının da 3 gündür görmediklerini söylemesi üzerine Maden, durumu polise bildirdi. Kapıyı çilingir yardımıyla açan ekipler eve girdiklerinde, anne İmran İnce (38) ile kızları Sıla ve Selen aynı odada ölü buldu.

Yapılan ilk incelemede anne ve çocuklarının sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği tespit edildi.

Eğitim merkezinin müdürü Maden, AA muhabirine, "Evlerine gittiğimde kimse kapıyı açmadı. Ben de komşularına sordum. Onlar da 3 gündür hiç görmediklerini söyleyince polise haber verdim. Polisler kapıyı çilingirle açtı ve çocuklar ile annenin cansız bedenleriyle karşılaştık" dedi.

Salı günü ilçede şiddetli rüzgar estiğini ifade eden Maden, "Anne ve kızları rüzgarlı havada sobayı yakmışlar, sanırım soba ters tepmiş ve zehirlenmişler" ifadesini kullandı.


Yorumlar