Şişecam, genel merkezini Tuzla'ya taşıdı

İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu, İş Kuleleri Levent'teki genel merkezini Tuzla'da inşa edilen Şişecam Genel Merkezine taşıdı. Şirketten yapılan açıklamaya...

Google Haberlere Abone ol
Şişecam, genel merkezini Tuzla'ya taşıdı

İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu, İş Kuleleri Levent'teki genel merkezini Tuzla'da inşa edilen Şişecam Genel Merkezine taşıdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Şişecam Genel Merkezinde ofis alanlarının yüzde 10'u sosyal alanlara ayrıldı. Esnek fiziki çalışma ortamları ile çalışanın masaya bağımlılığını bitiren Şişecam Genel Merkezinde, küçük ve keyifli bir mola vermek isteyen çalışanlar için özel yeme-içme, eğlence ve dinlenme alanları oluşturuldu.

Yatay şekilde tasarlanan 3 katlı 3 bloktan oluşan Şişecam Genel Merkezinde, yüksek tavanlar ferah, cam odalar ise şeffaf bir çalışma ortamı yaratılmasını sağlıyor. Net 27 bin 341 metrekarelik alanda kurulu Şişecam Genel Merkezinde enerji tasarrufu akıllı ışık sistemi ve binada kullanılan özel camlar dikkati çekiyor.

Toplam 128 toplantı odasına ev sahipliği yapan Şişecam Topluluğunun yeni genel merkezi özel görüşme yapmak isteyen çalışanların kullanması için tasarlanmış yalıtımlı telefon kabinlerini de içinde barındırıyor.

Ortak yaşam alanlarının artırılmasıyla çalışanların molalarını renklendiren Şişecam Genel Merkezi, içerisinde kafeler, spor alanları, kütüphane gibi birçok farklı sosyal alan seçeneğini barındırıyor.

Şişecam Topluluğunun cam eserleri koleksiyonunun sergilendiği bir müze de Şişecam Topluluğunun yeni genel merkezinde ziyaretçilerini bekliyor.

Konferans salonunun da bulunduğu Şişecam Genel Merkezi ayrıca Şişecam Düzcam, Paşabahçe ve Şişecam Cam Ambalaj'ın tanıtıldığı Showroom'lara da ev sahipliği yapıyor.

Yeni genel merkezi ile çalışanlarının verimliliğini artıracak, en modern olanaklara sahip bir iş ortamı oluşturmaya çalışan Şişecam Topluluğu'nun faaliyet gösterdiği 13 ülkedeki toplam çalışan sayısı 21 bini aşıyor. Şişecam Genel Merkezi ise 1500 çalışana ev sahipliği yapmakta. Şişecam Topluluğu, ana faaliyetlerini artık, modern, yenilikçi ve çevreci Şişecam Genel Merkezinden yönetiyor.

Yorumlar