Şırnak'taki terör operasyonu

- Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Şevket Kolankaya'nın babaevinde yas var - Şehidin kardeşi Jandarma Uzman Çavuş Tuna Kolankaya: - "Hastanede yatarken yoğun bakımda gördüm. O zamandan beridir bir daha göremedim. Bu sabah haberi aldım"

Google Haberlere Abone ol
Şırnak'taki terör operasyonu

MANİSA (AA) - Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Şevket Kolankaya'nın babaevinde yas var.

24 yaşında şehit olan Kolankaya'nın Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde Dilek Mahallesi'ndeki baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Şehidin kardeşleri taziyeleri kabul ederken, yakınları gözyaşı döktü.

Şehidin Hakkari Yüksekova'da görevli kardeşi Jandarma Uzman Çavuş Tuna Kolankaya, çok üzgün olduğunu belirterek, "Hastanede yatarken yoğun bakımda gördüm. O zamandan beridir bir daha göremedim. Bu sabah haberi aldım. Saat 5 civarında şehit olmuş. Şırnak'ta görevliydi. Ben de Hakkari Yüksekova'da görevliyim. Ağabeyim yaralanınca hemen geri geldim. İzne gelmiştim. Şehit olunca kaldım. Acımız büyük. Şu an hiçbir şey düşünemiyorum." dedi.

6 yaşında Tunay ve 2 yaşında Kuzey adında iki çocuğu bulunan şehidin cenazesi, ikindi namazına müteakip Dilek Mahallesi'nden kaldırılacak.

Şırnak'ta 26 Mart'ta yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Kolankaya, Şırnak Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından GATA'da tedavi altına alınmıştı.

Yorumlar