Sırbistan'da sığınmacılar arasında bıçaklı kavga: 1 ölü

BELGRAD (AA) - Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da bulunan iki sığınmacı grup arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Sırbistan...

Google Haberlere Abone ol
Sırbistan'da sığınmacılar arasında bıçaklı kavga: 1 ölü

BELGRAD (AA) - Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da bulunan iki sığınmacı grup arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Sırbistan İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bugün öğle saatlerinde başkentteki Kamenicka Sokağı'nda iki sığınmacı grup arasında kavga çıktığı ifade edilerek, çıkan kavga sonucunda bıçaklanarak yaralanan bir sığınmacının hayatını kaybettiği, bir sığınmacının da yaralandığı belirtildi.

Kavgaya karışan beş sığınmacının gözaltına alındığı bildirilen açıklamada, kavga sırasında kullanılan kesici aletlere de polis tarafından el konulduğu ifade edildi.

Yaralanan sığınmacının yakındaki bir hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken, yerel medyada çıkan haberlere göre, kavgada hayatını kaybeden sığınmacının Afganistan uyruklu olabileceği tahmin ediliyor.

Öte yandan, Belgrad'daki otobüs terminalinde kalan sığınmacılar arasında çıkan başka bir kavgada da iki sığınmacının yaralandığı aktarıldı.



Yorumlar