Siirt'te "geçici özel güvenlik bölgesi" süresi uzatıldı

SİİRT (AA) - Siirt'in Eruh ilçesindeki bazı alanlarda ilan edilen "geçici özel güvenlik bölgesi"nin süresi 15 gün uzatıldı. Valilikten yapılan açıklamada...

Google Haberlere Abone ol
Siirt'te "geçici özel güvenlik bölgesi" süresi uzatıldı

SİİRT (AA) - Siirt'in Eruh ilçesindeki bazı alanlarda ilan edilen "geçici özel güvenlik bölgesi"nin süresi 15 gün uzatıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, devlet ve milletin her türlü terör tehdidi ve saldırısından korunması amacıyla bölgede asayişi temin etmek için ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbirin alındığı belirtildi.

Özel güvenlik bölgesi ilan edilen Eruh-Akmeşe Çaçi Dağları bölgesindeki uygulamanın 15 gün süreyle uzatıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bahse konu bölgelere gidebileceği değerlendirilen vatandaşların, mezkur bölgelerdeki yasa dışı unsurlardan ve bunlara yönelik alınacak tedbirlerden zarar görmemeleri açısından 15 gün süreyle 10-24 Ekim 2016 tarihleri arasında özel güvenlik bölgesi ilan edilmişti. Vatandaşların can ve mal güvenliği açısından bu alanlara girmesi yasaklanmıştır."

Yorumlar