Seyyar satıcının ekmek teknesi denizde bulundu

- Eceabat'ta deniz ürünleri satan bir kişinin yeni yaptırdığı ve kullandığı ilk gün kaybolan arabası, balıkçıların fark etmesi üzerine denizden çıkarıldı

Google Haberlere Abone ol
Seyyar satıcının ekmek teknesi denizde bulundu

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde, bir seyyar satıcının yeni yaptırdığı ve kullandığı ilk gün kaybolan arabası, denizde bulundu.

Alınan bilgiye göre, deniz ürünleri satmak amacıyla kromdan yaptırdığı arabasının sahilde bıraktığı yerde olmadığını fark eden Cengiz Örs, polise haber verdi. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtları incelendi.

Aramalar sürerken iskelenin önünden teknesiyle geçen bir balıkçı, denizin dibini gösteren aynaya bakarken söz konusu arabayı gördü. Bu bölgeye gelen Örs ve arkadaşları, esnafın yardımıyla halat bağladıkları arabayı sudan çıkardı.

Arabanın bırakıldığı yer ile denizden çıkarıldığı iskelenin uç kısmı arasında yaklaşık 15 metre bulunduğu öğrenildi.

Söz konusun aracın kim ya da kimler tarafından denize atıldığının belirlenmesi için araştırma başlatıldı.

Örs, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekmek teknesinin bulunmasına çok sevindiğini söyledi. Kullandığı ilk gün satış yaptıktan sonra arabasının kaybolduğunu belirten Örs, şöyle konuştu:

"Ertesi sabah geldiğimde yeni kromdan yaptırdığım seyyar arabamın yerinde olmadığını gördüm. Karakola gittim, kameralardan baktırdım. Arabamı bulamadım. Balıkçılar, arabamın denizin dibinde olduğunu haber verdi. Baktım ki arabam denizin dibinde duruyor. Arkadaşlarımın yardımıyla arabama kavuştum."

Yorumlar