Setur'da yüzde 50'ye varan erken rezervasyon fırsatı

- Setur seyahatseverler için erken rezervasyon dönemini başlattı - Setur Turizm Müdürü Temeller: - "Doğanın içinde sakin ve huzurlu bir tatilden, yüksek tempolu ve eğlence ağırlıklı seçeneklere kadar avantajlı biçimde yararlanmak mümkün"

Google Haberlere Abone ol
Setur'da yüzde 50'ye varan erken rezervasyon fırsatı

İSTANBUL (AA) - Setur, yoğun ve yorgun bir kış döneminin ardından kendini 2017 yazında kaliteli ve hesaplı tatil ile ödüllendirmek isteyen seyahatseverler için erken rezervasyon dönemini başlattı.

Setur açıklamasına göre, erken rezervasyon döneminde yüzde 50’ye varan indirim fırsatlarının bu sene de tatilciler için ilgi çekici olması bekleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller 21 Kasım’da başlatacakları erken rezervasyon kampanyasına ilişkin bilgiler verdi.

Kaliteli ve hesaplı bir tatil için misafirlere her zevke ve bütçeye uygun yüzlerce otelde yüzde 50’ye varan indirimler sunacaklarını bildiren Temeller, "Misafirlerimiz yalnızca otelleri uygun fiyata almakla kalmayıp, bu yıl da hava limanı transferlerinde erken rezervasyon indirimi fırsatından yararlanacaklar." bilgisini verdi.

Erken rezervasyonda misafirlerin en çok tereddüt ettiği ve sorduğu sorulardan biri olan iade ve iptaller hakkında, “72 saate kadar gerçekleşen iptallerde yüzde 100 iade yapıyoruz, fiyatın değişmesi durumunda değişen fiyata göre işlemi yeniliyoruz.” ifadesini kullanan Temeller, müşteri dostu uygulamaları sürdürdüklerini vurguladı.

Erken rezervasyon kampanyasının uygun fiyat, istenen tarih, iyi bir oda ve önceden ödeme kolaylığı gibi avantajlarının olduğunu hatırlatan Temeller, şunları kaydetti:

"Misafirlerimizin aile yapıları, ilgi alanları, gelir düzeyleri gibi farklı nedenlerle tatil beklentileri değişiklik gösterebiliyor. Setur olarak deneyimli seyahat danışmanlarımızla birlikte oluşturduğumuz kişiye özel tatil paketleri ile misafirlerimize hem hesaplı hem de kaliteli tatil imkanı sunuyoruz.

Doğanın içinde sakin ve huzurlu bir tatilden, yüksek tempolu ve eğlence ağırlıklı seçeneklere ya da çocuk odaklı opsiyonlara kadar geniş bir yelpazeden avantajlı biçimde yararlanmak da mümkün."


- "Trendler Bodrum, Belek, Çeşme ve Fethiye’de yoğunlaşıyor"


Tatilcilere otel önerilerinde bulunan Oktay Temeller, Robinson Otelleri, Regnum Carya, Sentido Zeynep, Ütopia Alanya, Club Seno Sarıgerme, Side Sungate, The Bay Beach Club, Nirvana Lagoon, Hilton Dalaman, Hilton Bodrum, Amara Dolce Vita, Adam & Eve, D Hotel Maris, Sueno De Luxe Belek, Xanadu Island gibi seçenekleri sıraladı.

Fiyatların sezonda gecelik kişi başı 150 lira ila 500 lira arasında olduğunu belirten Temeller, balayına çıkacak çiftlere hitap eden seçenekler sunduklarını ifade ederek, "Evlilik planı olan çiftler için birbirinden muhteşem balayı seçeneklerimiz mevcut. 2017 yurt içi erken rezervasyon kapsamında sunduğumuz fırsatlar ile lüksü ekonomik yaşama avantajının yeni evli çiftlere cazip geleceğini ve çiftlerimizi bekleyen sürprizler ile unutulmaz bir balayı geçireceklerini düşünüyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Değerlendirmesinde geçen yılın ilgi gören bölgelerine de değinen Temeller, 2017 tatil sezonu trendlerinin önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bodrum, Belek, Çeşme ve Fethiye’de yoğunlaştığını aktardı.

Temeller, bu bölgedeki otel ve resortların konfor ve lüks açısından dünya standartlarında olduğunu kaydetti.


Yorumlar