Setur, kişiye özel tasarım markası "SeturSelect"i tanıttı

İSTANBUL (AA) - Setur, kişiye özel seyahat tasarım markası "SeturSelect"i tanıttı. Setur’dan yapılan açıklamaya göre, şirket yıllardır misafirlerine sunduğu...

Google Haberlere Abone ol
Setur, kişiye özel tasarım markası "SeturSelect"i tanıttı

İSTANBUL (AA) - Setur, kişiye özel seyahat tasarım markası "SeturSelect"i tanıttı.

Setur’dan yapılan açıklamaya göre, şirket yıllardır misafirlerine sunduğu kişiye özel seyahat hizmetini SeturSelect ile markalaştırdı.

Şirket, yeni marka ile hem iş hem de özel seyahatler için herhangi bir tarih ya da tura bağlı kalmadan, uzman tatil danışmanları tarafından her ayrıntısı istek ve zevklere göre tasarlanmış seyahat seçenekleri sunacak.

"SeturSelect"in balayı, spor, gurme, kültür, aile, macera, spa ve deniz kategorilerinden oluşan temalarındaki tüm detaylar, kişisel zevkler ve beklentiler doğrultusunda kişiye özel şekillendiriliyor.

Otel seçenekleri, ulaşım alternatifleri, restoran önerileri, vize işlemleri, rehberlik hizmetleri, turlar ve aktiviteler dahil her şeyin en ince ayrıntısına kadar planlandığı "SeturSelect" programları, çeşitli coğrafyalardaki farklı kültürleri başka bir açıdan keşfetmeye imkan tanıyor.

SeturSelect'in tanıtımında konuşan Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, "Setur olarak 50 yıldır turizm sektörünün her alanında değer ve fark yaratmayı amaç edindik. Biz, deneyim yaşatmanın peşindeyiz. Dünyada gidilebilecek çok fazla yer var ve görülmek istenen yerler her geçen gün artıyor. Yeni markamız SeturSelect ile tamamen kişiye özel oluşturulan programlarımızdan biri mutlaka sizin de zevkinize uygun olacak. Seyahatseverlere, seyahatin ötesinde deneyimler yaşatmayı vadediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar