Servis sürücüsü hakkında “cinsel istismar“dan 56 yıl hapis istemi

Şanlıurfa'da 3 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 57 yaşındaki servis şoförü hakkında 56 yıl hapis istemiyle iddianame düzenlendi

Google Haberlere Abone ol
Servis sürücüsü hakkında “cinsel istismar“dan 56 yıl hapis istemi
Şanlıurfa'da 3 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 57 yaşındaki servis sürücüsü hakkında 56 yıl hapis istendi.

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa'da bir öğrenci servisi firmasında şoför olarak çalışan A.Ç'nin geçen yılın aralık ayında okula götürdüğü 11 yaşındaki G.B ile 13 yaşlarındaki B.N.T ve E.K'ye ön koltukta oturdukları sırada cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

Öğrencilerin olayı öğretmen ve ailelerine anlatması üzerine gözaltına alınan sürücü tutuklandı.Yaklaşık 3 ay cezaevinde kaldıktan sonra kısa bir süre önce tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen A.Ç. hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Cumhuriyet Savcısı Sernur Şahinkaya tarafından hazırlanan iddianamede, sürücü hakkında 56 yıl hapis cezası istendi. İddianamede A.Ç.'nin çocuklara defalarca elle tacizde bulunduğu ve onları rahatsız ettiği belirtildi.

İddianamede servis şoförünün araç içerisindeki yoğunluğu azaltmak için köyden aldığı öğrencileri okula bıraktıktan sonra aynı güzergah üzerinde bulunan söz konusu kız çocuklarını ikinci seferi yapıp aldığı ve bu sayede daha rahat hareket ettiği öne sürüldü.

Tacize uğrayan kız çocuklarının önce durumu anlayamadıkları ancak A.Ç'nin olayı tekrarlaması üzerine bundan rahatsız oldukları ve durumu öğretmenleri ile ailelerine anlattıkları vurgulandı.
 

Yorumlar