Selefi Nur Partisi, Livni ile gizli görüşme iddiasını yalanladı

- Nur Partisi: - "Bekkar, üniversitede bir siyasetçi olarak değil bir öğrenci olarak bulunmaktadır. Bekkar ile eski İsrail Dışişleri Bakanı Tzipi Livni arasında gizli bir görüşme yapıldığı iddiaları yalan ve iftiradan ibarettir"

Google Haberlere Abone ol
Selefi Nur Partisi, Livni ile gizli görüşme iddiasını yalanladı

KAHİRE (AA) - Mısır'daki Selefi Nur Partisi, partinin Genel Başkan Yardımcısı Nadir Bekkar ile eski İsrail Dışişleri Bakanı Tzipi Livni arasında gizli bir görüşme yapıldığı iddialarını yalanladı.

Selefi Nur Partisinin basın ofisinden yapılan açıklamada, Bekkar ile Livni arasında ABD'deki Harvard Üniversitesinde yapıldığı iddia edilen görüşme yalanlandı.

Harvard Üniversitesinin dünyadaki en köklü üniversiteler arasında yer aldığına, eski ve yeni liderler ile siyasilerin burada ders verdiğine dikkat çekilen açıklamada, Bekkar'ın da Harvard Üniversitesinin Kennedy Siyasal Bilgiler Fakültesinde Kamu Yönetimi ve Kamu Politikası alanında yüksek lisansını başarıyla tamamladığı kaydedildi.

Açıklamada, "Bekkar, üniversitede bir siyasetçi olarak değil bir öğrenci olarak bulunmaktadır. Bekkar ile eski İsrail Dışişleri Bakanı Tzipi Livni arasında gizli bir görüşme yapıldığı iddiaları yalan ve iftiradan ibarettir." ifadesine yer verildi.

Livni'ye yakın kaynaklar, Livni'nin üç ay önce Bekkar ile ABD'deki Harvard Üniversitesinde görüştüğünü doğrulamıştı.

Mısır'da hükümete yakın 8. Gün haber sitesinde de Selefi eğilimli bir yetkiliye dayandırılan haberde, Livni ile Bekkar'ın Harvard Üniversitesinde gizli bir görüşme gerçekleştirdiği belirtilmişti.

Livni ise konuyla ilgili açıklama yapmamıştı.

Yorumlar