Selçuk Bayraktar: "Vatanımıza ve bize kastettiler"

- Saraçhane'deki demokrasi nöbetine katılan Selçuk Bayraktar: "Milletimizin cebinden artırdığı paralarla aldığımız uçakları, düşmana karşı kullanması gereken bu uçakları, onlara emanet etmiştik. Onlar ne yaptılar? Kendi ülkemize, vatanımıza, bizlere kastettiler"

Google Haberlere Abone ol
Selçuk Bayraktar: "Vatanımıza ve bize kastettiler"
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin, "Biz bu insanları kendi içimizden zannetmiştik. Milletimizin cebinden artırdığı paralarla aldığımız uçakları, düşmana karşı kullanması gereken bu uçakları, onlara emanet etmiştik. Onlar ne yaptılar? Kendi ülkemize, vatanımıza, bizlere kastettiler." dedi.

Bayraktar, Saraçhane'de demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslendi. Vatandaşların tuttuğu demokrasi nöbetlerinin önemine işaret eden Bayraktar, "Bugün inşallah bizim tuttuğumuz bu nöbetler sayesinde, sizlerin yaptığı kahramanlık sayesinde ülkemiz daha bağımsız. Biz bu insanları kendi içimizden zannetmiştik. Milletimizin cebinden artırdığı paralarla aldığımız uçakları, düşmana karşı kullanması gereken bu uçakları, onlara emanet etmiştik. Onlar ne yaptılar? Kendi ülkemize, vatanımıza, bizlere kastettiler. Bunların beyinleri, gönülleri dışarıya bağımlıydı." şeklinde konuştu.

Selçuk Bayraktar Türkiye'nin gelişen savunma sanayisine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Allah'a şükür insansız hava araçlarımızla kendi beynimizi ürettik. Tümüyle bağımsız bir şekilde uçurabiliyoruz ama maalesef içeriye sızan bu hain çete kendi uçaklarımızı, kendi tanklarımızı bize karşı kullanmaya kalktı. İnşallah sizlerin gösterdiği bu kahramanlık ve tuttuğunuz bu nöbetler sayesinde Peygamber ocağını ordumuzu temizleyeceğiz ve bu çeteden kurtulacağız. Allah hepinizden razı olsun."

Yorumlar