Şelaleye düşen çocuğunu kurtarmak isteyen babanın kaybolması

- Adana'nın Aladağ ilçesinde, oyun oynarken şelaleye düşen oğlunu kurtarmak isterken suda kaybolan babayı arama çalışmaları devam etti

Google Haberlere Abone ol
Şelaleye düşen çocuğunu kurtarmak isteyen babanın kaybolması

ADANA (AA) - Adana'nın Aladağ ilçesinde, oyun oynarken şelaleye düşen çocuğunu kurtarmak isterken suda kaybolan babanın bulunması için 4 gün önce başlatılan çalışmalar devam ediyor.

İlçedeki Küp Şelalesi'nde 4 gün önce kaybolan Cemil Semih Kızılkoca'nın (42) bulunması için Adana Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ve AFAD ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü arama görevini Ankara Jandarma Komando Özel Asayiş ve Arama Kurtarma Tugay Komutanlığı'ndan 17 kişilik Sualtı Timi devraldı.

Aladağ Kaymakamı Ahmet Ziya Filizer ile Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, çalışmaları yerinde inceleyerek, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Ahmet Rıza Müftüoğlu'ndan bilgi aldı.

Müftüoğlu, jandarma timinin bölgeyi titizlikle taradığını ve gün sonunda aramaların sonuçsuz kaldığını, yarın (Perşembe günü) sabah erkenden çalışmalara yeniden başlanacağını, kaybolan Kızılkoca'yı bulmayı ümit ettiklerini belirtti.

Kaymakam Filizer, JAK Tim Komutanı Üsteğmen Selim Oğul'a ve çalışma ekiplerine gösterdikleri özverili çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Filizer, kaybolan Kızılkoca'nın ağabeyi Yücel Kızılkoca'yı da teselli etti.

Çalışmalara, 112 Acil Servis ekipleri, Adana Büyükşehir Belediyesi de iş makineleri ile arama çalışmalarına destek verdi.

Ceyhan ilçesinden 17 Eylül'de piknik yapmak için Aladağ ilçesine ailesiyle giden 7 yaşındaki Emir Kızılkoca Küp Şelalesi'ne düşerek suda akıntıya kapılmış, oğlunu kurtarmak isteyen baba Cemil Semih Kızılkoca da suya girmişti. Bir süre sonra baba ve oğlu suda kaybolmuş, yapılan arama çalışmalarında Emir Kızılkoca'nın cesedi bulunmuş, baba Cemil Semih Kızılkoca'ya ise ulaşılamamıştı.

Yorumlar