Şekerbank'tan esnafa 3 ay taksit ertelemeli kampanya

İSTANBUL (AA) - Şekerbank, esnaf ve işletmelerin yılbaşı öncesi artan nakit ihtiyaçlarını 3 ay taksit erteleme imkanı ve 36 aya varan vadelerle karşılıyor....

Google Haberlere Abone ol
Şekerbank'tan esnafa 3 ay taksit ertelemeli kampanya

İSTANBUL (AA) - Şekerbank, esnaf ve işletmelerin yılbaşı öncesi artan nakit ihtiyaçlarını 3 ay taksit erteleme imkanı ve 36 aya varan vadelerle karşılıyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Şekerbank, 30 Aralık 2016'ya kadar devam edecek kampanya kapsamında, esnaf ve işletmelere 3 ay taksit ertelemenin yanı sıra uygun faiz oranlarıyla 36 aya varan vadeler sunuyor. Banka, kampanyasında sunduğu avantajlı bankacılık işlem paketlerinde, esnaf ve işletmelerden bir yıla kadar hesap işletim ücreti, havale, EFT ve çek defteri ücreti de almıyor.

Şekerbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Sabaz, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Türkiye'nin üretime dayalı sürdürülebilir bir büyüme hızı yakalaması için finans sektörünün esnaf, çiftçi, KOBİ'leri desteklemesinin ve tabana yaygın bankacılık anlayışı benimsemesinin büyük önem taşıdığını kaydetti.

Sabaz, üretenlere verdikleri desteği her geçen gün artırdıklarını belirterek, "Yıl sonu artan nakit ihtiyaçları için esnaf ve işletmelerin yine yanındayız. Sorumlu bankacılık anlayışımız gereği her dönem olduğu gibi esnaf ve işletmeleri yine desteklemeyi görev bildik. İhtiyaçlarına göre oluşturduğumuz yeni kampanyamız ile de esnaf ve işletmelere ödemelerini 2017 yılına erteleme ve özel paketler kapsamında birçok işlemi ücretsiz gerçekleştirme imkanı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar